22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte stiri

Policlinica din Tirgu Jiu a fost pradata de hoti

Policlinica din Tirgu Jiu a fost sparta in noaptea de duminica spre luni. Hotii au fortat grilajele de la parter si au intrat in mai multe cabinete ale medicilor. Intrucit din cabinete nu au avut ce fura, hotii au intrat in chioscul de ziare amenajat in incinta policlinicii, de unde au sustras mai multe cartele telefonice si citeva reviste cu CD-uri. Purtatoarea de cuvint a Spitalului din Tirgu Jiu, Lucretia Pircalaboiu, a afirmat ca este pentru a patra oara in ultimii ani cind policlinica este sparta. Purtatoarea de cuvint a Inspectoratului Judetean de Politie Gorj, comisar Cornelia Micu, a declarat ca furtul a fost inregistrat cu autor necunoscut, cercetarile fiind in derulare.

Accident rutier in Mehedinti

Un accident de circulatie s-a petrecut duminica, in jurul orei 18.00, pe DN 6 la km 325+900, in afara comunei mehedintene Simian. Iulian Balaci, de 44 de ani, inginer la Daewoo Automobile Craiova, conducind cu viteza si neatent un Opel Vectra, cu numarul de inmatriculare DJ-92-RIV, a intrat in partea din spate a unui autoturism Volvo, inmatriculat in Germania, oprit pe partea carosabila, condus de Liviu Paul, de 38 de ani, din Timisoara. In urma impactului, a fost grav ranita Dana Balas, de 43 de ani, director al unei firme din Craiova, si au fost usor accidentati pensionarul Constantin Megan, de 69 de ani, si Margareta Megan, de 69 de ani, din Craiova, pasageri in autoturismul condus de Iulian Balaci.

Victimele au fost transportate la Spitalul Judetean Drobeta Turnu Severin, pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Romii din Strehaia au luat cu asalt Spitalul Judetean Tirgu Jiu

Zeci de romi din localitatea mehedinteana Strehaia au luat cu asalt duminica seara Spitalul Judetean din Tirgu Jiu. Ei au dorit cu orice pret sa intre la un confrate de-ai lor, implicat intr-un accident de circulatie. Pentru a calma spiritele, echipe de jandarmi si politisti au asigurat citeva ore paza cladirii. Cel internat in spital cu rani usoare este Dorin Stanescu, proprietarul unei Dacii care s-a izbit de un stilp de pe marginea Drumului National 67, pe raza localitatii Virtopu. Autoturismul era condus de Marian Stanin, de 27 de ani, tot din Mehedinti. Soferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a iesit de pe carosabil. Marian Stanin a fost internat la Spitalul din Tirgu Jiu cu rani deosebit de grave.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS