13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSantajat pentru ca ar fi lasat o fata insarcinata

Santajat pentru ca ar fi lasat o fata insarcinata

Un barbat a fost santajat de catre trei persoane care ii cereau sa plateasca suma de 15.000.000 de lei pentru ca a lasat o fata insarcinata.

Dupa cum se arata intr-un comunicat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 5 de Politie Bucuresti i-au prins vineri in flagrant pe Marius Ionel Florescu, de 31 de ani, domiciliat in Sectorul 1 Bucuresti, pe George Vaduva, de 38 de ani, si pe Tudora Vaduva, de 37 de ani, domiciliati in Sectorul 3 Bucuresti.

Cei trei, incepind cu 7 aprilie, au exercitat presiuni psihice si fizice asupra lui M. Adrian, de 24 de ani, din Bucuresti, cerindu-i acestuia sa le plateasca suma de 15 milioane de lei deoarece in urma unor raporturi sexuale pe care tinarul le-ar fi intretinut cu fiica lui George Vaduva si Tudora Vaduva, aceasta ar fi ramas insarcinata. Cu ocazia organizarii flagrantului, asupra lui Marius Ionel Florescu, care se afla impreuna cu parintii fetei, a fost gasita suma de cinci milioane de lei, care fusese marcata criminalistic in prealabil. Cei trei au fost retinuti si urmeaza sa fie cercetati de catre procurorii din cadrul Parchetului de pe linga Tribunalul Bucuresti sub aspectul savirsirii infractiunii de santaj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS