16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn barbat a incercat sa-si violeze partenera de pahar

Un barbat a incercat sa-si violeze partenera de pahar

Un vilcean a incercat sa-si violeze partenera de pahar. Pentru ca femeia s-a impotrivit, barbatul a batut-o cu salbaticie, apoi a condus-o acasa. Autorul agresiunii este cercetat pentru tentativa de viol, dar si pentru spargerea mai multor autoturisme.

Ioana Neagoe, de 41 de ani, din comuna Stefanesti – Vilcea, a chefuit luni in compania vecinului Cristian Nistor, de 30 de ani, la o crisma din localitate. Spre seara, barbatul, politicos, s-a oferit sa o conduca acasa pe femeie, amindoi fiind zdravan ametiti de bautura, insa pe drum a incercat sa o violeze pe insotitoarea sa. Femeia a opus rezistenta, dar Nistor a insistat. A trintit-o la pamint si a dat in ea cu pumnii si cu picioarele, insa degeaba. Cind a vazut ca femeia nu cedeaza, barbatul a luat-o de mina si a condus-o acasa.

Dupa ce agresorul s-a indepartat, Ioana Neagoe a reclamat la politie tentativa de viol.

Femeia este acum la Spitalul de Urgenta Craiova, unde a fost internata la scurt timp dupa comiterea agresiunii, cu diagnosticul politraumatism, fractura la nivelul antebratului sting, traumatism cranio-cerebral acut inchis.

Nistor a mai fost condamnat pentru viol

Ioana Neagoe a negat ca ar fi avut vreo legatura cu agresorul, pe care sustine ca il cunoaste doar din vedere, si ca acesta ar fi acostat-o pur si simplu pe strada.

„Am fost la magazin sa cumpar o piine si la intoarcere m-a prins din urma si a inceput sa traga de mine. M-a bagat intr-o groapa de pe marginea drumului si acolo a incercat sa ma violeze. M-a batut rau cu pumnii si cu picioarele, pentru ca eu nu am vrut si m-am luptat cu el. Apoi a venit o vecina, cred ca m-a auzit tipind, si atunci nemernicul a fugit“, a povestit Ioana Neagoe.

Lucratorii Postului de Politie Stefanesti l-au audiat pe Nistor in legatura cu cele intimplate si i-au intocmit dosar penal pentru tentativa de viol, urmind ca, in functie de numarul zilelor de ingrijiri medicale acordate victimei, sa fie dispuse masurile corespunzatoare. Agentul-sef Virgil Paraschiva, seful Postului de Politie Stefanesti, sustine ca Nistor, posesorul unui cazier destul de bogat, este cercetat in prezent si pentru furt calificat. „Are la activ zece ani de inchisoare pentru viol si doi ani pentru vatamare corporala. Acum s-a stabilit ca Nistor este autorul mai multor furturi din autoturisme, produse in perioada ianuarie – martie 2004, pentru care urmeaza sa fie prezentat la Parchet cu propunerea de arestare preventiva“, a declarat Paraschiva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS