10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte stiri

Fiul subprefectului de Gorj, implicat intr-un accident de circulatie

Dan Vilceanu, de 26 de ani, fiul subprefectului de Gorj, Eugen Vilceanu, a fost implicat simbata intr-un grav accident de circulatie. Fiul subprefectului era cu sotia sa intr-o masina Mitsubishi si voiau sa ajunga acasa, la locuinta din satul Rachiti. La intrarea in localitate, masina condusa de Dan Vilceanu a fost lovita violent de un autoturism marca Peugeot, la volanul caruia se afla Adrian Caruntu, de 36 de ani, din Tirgu Jiu. Soferul nu a adaptat viteza autoturismului sau la conditiile de trafic si a derapat. Dupa ce a lovit masina lui Dan Vilceanu, autoturismul Peugeot a ajuns in santul de pe marginea drumului. Adrian Caruntu a fost transportat in stare grava la Spitalul din Tirgu Jiu, unde a fost internat la Sectia terapie intensiva, starea celui accidentat fiind deocamdata stabila. Dan Vilceanu si sotia sa au scapat doar cu citeva zgirieturi. Autoturismul Peugeot a fost distrus in proportie de 80%.

Necunoscut lovit mortal la Bobicesti-Olt

Un barbat a carui identitate nu a putut fi stabilita si-a pierdut viata in urma unui accident rutier petrecut in noaptea de simbata spre duminica pe raza comunei Bobicesti, judetul Olt, in afara localitatii. Laura Eugenia Bobei, de 25 de ani, originara din Galati, cetatean rezident in orasul Ardea din Italia, in timp ce conducea autoturismul Opel Vectra, cu numarul de inmatriculare AZ-903AS, pe DN 65-E 574, pe raza comunei Bobicesti, a accidentat mortal o persoana de 50-55 de ani, care se angajase in traversarea strazii prin loc nemarcat. In urma impactului, barbatul a decedat imediat. Politistii efectueaza cercetari in vederea stabilirii identitatii victimei. Autorul accidentului s-a ales cu dosar penal care a fost inaintat spre solutionare Parchetului de pe linga Judecatoria Slatina.

Accident de munca mortal la Exploatarea Miniera din Mehedinti

Mihai Chirculescu, de 35 de ani, din comuna Voloiac-Mehedinti, angajat la Exploatarea Miniera, a fost victima unui accident de munca. Barbatul era incadrat in functia de operator de banda, dar avea si obligatia sa curete scarile vagoanelor dupa incarcarea lor cu carbune. In noaptea de 25 spre 26 martie, Mihai Chirculescu lucra in statia de incarcare carbune de la Valea Copcii, iar din cauza neatentiei a cazut sub rotile vagonului. Mihai Chirculescu era tatal a trei copii. Inspectoratul Teritorial de Munca Mehedinti continua cercetarile, pentru a elucida imprejurarile in care s-a produs accidentul.

Accident pe DJ 562

Ion Sosea, de 21 de ani, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, in timp ce conducea vineri Dacia 1300 cu numarul de inmatriculare MH- 02- EZT pe DJ 562 in apropierea comunei Obirsia de Cimp- Mehedinti, a intrat in coliziune cu semanatoarea nesemnalizata corespunzator care era atasata tractorului condus de Ion Catana, de 38 de ani, din comuna Bazna- Sibiu. In urma accidentului, conducatorul autoturismului si pasagerul Ion Armasu, din Drobeta Turnu Severin, au fost accidentati usor. Victimele au fost transportate la Spitalul Orasenesc Vinju Mare, unde conducatorului auto i s-au recoltat probe biologice de singe in vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS