10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrimarul Rogojina s-a trezit fara masina

Primarul Rogojina s-a trezit fara masina

Prezent ieri la Craiova in calitate de invitat la manifestarile prilejuite de Ziua Politiei Romane, primarul comunei doljene Seaca de Cimp, Fane Rogojina, a trecut printr-o aventura pe care nu o va putea uita prea curind. Dupa terminarea programului pregatit de politisti, primarul s-a dus sa-i cumpere copilului sau portocale. La iesirea din Piata Centrala, a observat insa cu stupoare ca ii disparuse autoturismul de linga trotuar. „Am oprit o clipa linga piata, ca sa-i iau portocale copilului meu. Cind m-am intors, nu l-am mai gasit“, a spus primarul.

Crezind ca i s-a furat masina, a sunat la politie pentru a anunta disparitia. Dupa o jumatate de ora, politistii l-au anuntat telefonic ca autoturismul sau fusese ridicat din statia de autobuz, unde stationa neregulamentar, si dus in parcul auto din spatele depoului de tramvaie.

In Parcul de depozitare a autovehiculelor stationate neregulamentar pe raza municipiului Craiova – care ne asteptam sa fie plin de autoturismele luxoase pe care le vedem stationate neregulamentar seara de seara pe strada Carol I -, in afara de autoturismul Dacia 1310 al primarului de la Seaca de Cimp, nu mai era decit o alta Dacie a unui bailestean.

„Dintre treizeci de masini parcate ilegal in fata bancii DAEWOO, tocmai pe a mea au ridicat-o. Li s-a parut poate mai interesanta. Ca sa nu mai vorbesc de felul in care am gasit-o, cu portiera din stinga deschisa si interiorul ravasit“, a declarat Marcel Kleibel.

In cele din urma, pentru 130.000 de lei, cei doi proprietari si-au putut recupera masinile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS