10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn constantean a murit strivit de remorca unui craiovean

Un constantean a murit strivit de remorca unui craiovean

O tragedie rutiera s-a petrecut pe data de 11 februarie pe DN 3, in apropierea localitatii Valu lui Traian, judetul Constanta. Doua persoane, intre care un avocat al Baroului Timisoara, si-au pierdut viata intr-un tragic accident rutier, dupa ce autoturismul in care se aflau, un Opel Vectra, a intrat in plin in remorca unui autotractor. Evenimentul s-a produs in dreptul Statiunii de Cercetari pentru Culturi Irigate Valu lui Traian.

Potrivit politistilor Serviciului Politiei Rutiere Constanta, in aceasta zona sint inregistrate frecvent unele dintre cele mai tragice accidente de circulatie de pe raza judetului Constanta. Este o zona „blestemata“, asa cum spunea un martor al evenimentului de acum o luna. Este unul din punctele din judetul Constanta unde moartea sta la pinda. Spuneam atunci, in materialul publicat, ca moartea atrage, in astfel de locuri alte victime. Din nefericire, joi dupa-amiaza, in jurul orei 13.00, moartea a lovit din nou, exact in acelasi loc unde si-au pierdut viata, acum o luna, doua persoane.

Din pricina unei defectiuni la sistemul de cuplare, remorca unei autodube s-a desprins si a intrat pe contrasens, lovind o Dacie, al carei sofer a decedat pe loc.

Echipajul Serviciului Politiei Rutiere Constanta s-a deplasat la fata locului pentru efectuarea cercetarilor. Potrivit raportului de constatare intocmit de lucratorii Serviciului Politiei Rutiere Constanta, Marian Raducu, intreprinzator particular din Dolj, conducea catre Constanta autoduba Ford Tranzit cu numarul de inmatriculare DJ 03 REN. Fordul lui Marian tracta remorca marca Rema, cu numarul de inmatriculare DJ 86 REN.

La un moment dat, din cauza unei defectiuni la sistemul de cuplare, remorca s-a desprins de autovehiculul tractant. Remorca a intrat pe contrasens, unde s-a lovit violent de autoturismul Dacia 1310 cu numarul de inmatriculare CT 06 SCI, proprietatea SCI „Dobrogea“, condus regulamentar de Gheorghe Voicu, din localitatea Valu lui Traian. Soferul Daciei, Gheorghe Voicu, a murit pe loc. Maria Piciu, din Constanta, aflata in dreapta soferului, a fost grav ranita, fiind transportata de urgenta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Trupul neinsufletit al lui Gheorghe a fost transportat la morga Cimitirului Central Constanta, unde medicii legisti vor efectua autopsia pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

Marian Raducu se va alege cu dosar penal, cercetarile fiind continuate de catre lucratorii Serviciului Politiei Rutiere Constanta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS