17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn tinar a fost accidentat, iar soferul a fugit

Un tinar a fost accidentat, iar soferul a fugit

Un severinean a fost grav accidentat de o masina al carei conducator a parasit locul faptei. Miercuri seara, in jurul orei 20.30, la intersectia dintre bulevardul Tudor Vladimirescu cu strada Dumitru Grecescu, din Drobeta Turnu Severin, Claudiu Corcodel, de 24 de ani, a fost grav accidentat pe trecerea de pietoni de un autoturism Dacia 1310, al carui conducator a parasit locul faptei, abandonind masina.

In urma verificarilor efectuate de agentii Biroului Politiei Rutiere Drobeta Turnu Severin, s-a constatat ca soferul se numeste Dumitru Popescu, de 44 de ani, este electrician la SC ELECTRICA SA Drobeta Turnu Severin. Acesta s-a prezentat la politie in jurul orei 2.00, declarind ca i-a fost frica de consecinte.

„Cel in cauza se afla sub influenta bauturilor alcoolice si avea permisul de conducere retinut in vederea anularii, deoarece anul trecut i s-a intocmit dosar penal, care este pe rol, pentru conducere in stare de ebrietate. In prezent, Dumitru Popescu este cercetat pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si conducere sub influenta bauturilor alcolice“, a spus comisar Gheorghe Neagu, ofiter specialist in cadrul Serviciului Politiei Rutiere Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS