13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCoco Paun, din nou in atentia politistilor

Coco Paun, din nou in atentia politistilor

El a batut o tinara pina a bagat-o in spital, chiar de 1 martie

Recent iesit din puscarie, Coco Paun este din nou in atentia politistilor. Dupa ce a incendiat autoturismul fostului sef al Detasamentului de Interventie Rapida al IJP Gorj, Dumitru Manolea, si a violat o tinara din Tirgu Jiu, Coco Paun a ispasit o pedeapsa de trei ani, din cei cinci pe care-i primise condamnare. De 1 martie, Paun s-a hotarit sa-i daruiasca unei femei din Vulcan o bataie zdravana.

Tinara este din Calan si, de aproximativ un an, de cind Coco Paun a iesit din puscarie, avea o relatie cu acesta. De 1 martie, Paun a invitat-o pe Anca Bianca Dragusan la Tirgu Jiu. Cei doi s-au certat, iar fata, care are 22 de ani, s-a ales cu o bataie zdravana din partea lui Paun. Pentru a evita un scandal, fata a fost pusa intr-un taxi in Tirgu Jiu si dusa la Petrosani, unde s-a si internat in spital. Cind parintii au vazut in ce stare este fiica lor, au decis sa anunte politia. O echipa de politisti din Petrosani a mers la spital pentru a-i lua declaratii Ancai Dragusan.

Fata a spus cum a fost agresata de Coco Paun de mai multe ori. Initial, nu a dorit sa depuna plingere, insa parintii au insistat, dupa ce Paun a venit la spital si a amenintat-o pe tinara ca-i va face si mai mult rau daca nu se va externa.

„Chemati-mi nevasta si ziaristii!“

Pentru ca fapta s-a petrecut in Tirgu Jiu, a fost anuntata si Politia din Gorj. Joi noapte, politistii gorjeni au inceput verificarile si, dupa ce a fost audiat taximetristul care a transportat-o de la Tirgu Jiu la Petrosani pe Anca Dragusan, a venit rindul audierii lui Paun. In declaratia data la politie, acesta nu recunoaste fapta.

Politistii asteapta ca tinara sa scoata certificatul medico-legal si, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale obtinute, sa incadreze fapta pentru inceperea cercetarii penale. Coco Paun este in perioada de eliberare conditionata, el fiind condamnat la cinci ani inchisoare, dintre care a ispasit doar trei ani. In situatia in care mai savirseste o fapta penala, restul de pedeapsa i se adauga la condamnarea primita. Stiind in ce situatie este, dupa ce a vazut ca politia il cauta pentru declaratii, Coco Paun s-a urcat pe unul dintre tunurile amplasate in Tirgu Jiu pe podul pasarelei si a amenintat ca se arunca. El a cerut ca la fata locului sa vina fosta sa sotie si presa. Dupa ce a asteptat o ora, timp in care nu a venit nici o persoana dintre cele solicitate, Paun a renuntat la protest. Capul lumii interlope din Tirgu Jiu a fost condamnat pentru instigare la distrugere prin incendierea autoturismului sefului Detasamentului de Interventie Rapida, Dumitru Manolea, evaziune fiscala, fals, uz de fals si viol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS