8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBatrine batute cu salbaticie de copii

Batrine batute cu salbaticie de copii

O femeie din Craiova a fost batuta de fiul ei pentru ca vaca nu s-a putut ridica imediat de jos, dupa ce abia fatase un vitelus

Paul Ciolacu, de 49 de ani, din cartierul Cernele, a casunat simbata dupa-amiaza cu pumnii si cu picioarele pe mama sa, Gheorghita Ciolacu, de 74 de ani, pe motiv ca vaca din curte nu ar fi fost bine ingrijita inainte de a aduce pe lume un vitelus. „Simbata, vaca a fatat un vitelus si nu se mai ridica de jos. Fiul meu, cind a vazut a zis ca vaca este bolnava din cauza mea, ca nu am hranit-o cum trebuie. Si atunci a inceput sa dea in mine cu pumnii. M-a lovit in cap, peste fata si peste spate pina cind am cazut“, sustine batrina, care intr-o clipa de neatentie a fiului sau a reusit sa fuga la o vecina, de unde a fost anuntata salvarea.

Gheorghita Ciolacu a fost internata cu traumatism cranio-cerebral la Spitalul de Urgenta Craiova.

In acelasi salon cu batrina a fost internata si Ana Cojocaru, de 69 de ani, din comuna doljeana Leu. Aceasta a fost batuta vineri cu un vatrai de fiul ei, Marin Tuca, de 45 de ani, din cauza ca nu ar fi vrut sa-i dea baiatului toti banii pe care ii avea in casa pentru a-si cumpara bautura. „Am luat un milion de lei de la asociatie pentru aratura si fiu-meu mi i-a cerut pe toti ca sa-si ia tuica. Nu i-am dat decit 200.000 si atunci a inceput sa dea in mine cu vatraiul peste fata si peste piept. Noroc cu barbatu-meu ca s-a bagat intre noi si i-a dat brinci ca, daca ma mai lovea o data, cred ca ma omora“, sustine Ana Cojocaru.

Atit Ana Cojocaru, cit si colega ei de suferinta, Gheorghita Ciolacu, intentioneaza sa-si dea odraslele in judecata ca sa scape de ele din batatura.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS