17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn rezident american si-a ucis din gelozie concubina din Motru

Un rezident american si-a ucis din gelozie concubina din Motru

• Savu Ghilici este cetatean roman cu domiciliul in SUA, unde are opt copii • El a facut un an de inchisoare in SUA pentru ca si-a batut sotia • „Acolo, numai daca iti injuri nevasta vine politia si te ridica“, a spus Savu Ghilici • Gorjeanul a fugit in SUA in 1979 • In Romania s-a intors acum un an, pentru a participa la inmormintarea parintilor sai

Un rezident american, care locuia de peste un an in Motru, si-a ucis concubina cu o lovitura de cutit. Savu Ghilici, de 59 de ani, locuia de citeva luni impreuna cu concubina sa, Nicolita Trandafir, de 44 de ani, in apartamentul acesteia din Motru.

Vineri dupa-amiaza, cei doi concubini s-au luat la harta, iar pe fondul consumului de alcool au ajuns la bataie. Orbit de gelozie, intrucit o banuia pe Nicolita ca il insala de mai mult timp, Savu Ghilici a pus mina pe un cutit si a injunghiat-o pe femeie in spate. Savu Ghilici le-a spus politistilor ca se afla acasa cu Nicolita cind Gigi, fratele acesteia, a venit sa le ceara ajutorul pentru a duce la spital o ruda care se taiase la picior cu toporul. Dupa ce au mers la spital, Savu Ghilici a mers la fratele concubinei sale, unde au turnat niste boltari. Cind au terminat treaba au baut o sticla de doi litri de tuica.

„Am baut amindoi!“

Savu Ghilici s-a intors acasa, unde il astepta Nicolita Trandafir. La putin timp a sosit si fratele femeii.

„A venit si a luat-o. I-am intrebat unde se duc, dar nu au vrut sa imi spuna. Am plecat dupa ei printre blocuri sa ii urmaresc. La un moment dat i-am pierdut. Am mers la un restaurant sa beau ceva. Acolo am dat de ei, la separeu. Asteptau pe cineva – cred ca pe asta cu care ma insela. Eu am plecat acasa si a venit si ea mai tirziu. Am intrebat-o unde a fost si mi-a spus ca nu e treaba mea. Am luat-o de git. Si ea bause. Am baut amindoi. Cind a vrut sa fuga, am luat cutitul de pe masa, i l-am infipt in spate si am plecat“, a povestit autorul crimei.

Femeia a fost gasita in apartament de un vecin, care a chemat o ambulanta. Nicolita Trandafir nu a mai putut fi salvata de medici, decedind la spital. Savu Ghilici a fost arestat in baza unui mandat emis pe 30 de zile. Savu Ghilici le-a spus politistilor gorjeni ca are opt copii in Statele Unite, sase dintre acestia avind cetatenie americana. El a facut un an de inchisoare in SUA, pentru ca si-a batut sotia. Savu Ghilici a fugit in SUA in1979, iar in Romania s-a intors in 2003 pentru a participa la inmormintarea parintilor sai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS