10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjClubul de noapte Hi Life - cuib de prostituate

Clubul de noapte Hi Life – cuib de prostituate

• Fetele erau racolate de un cetatean de etnie roma, poreclit Sandocan • O dansatoare a incercat sa isi rascumpere libertatea de la Luminita Marin, patroana clubului, cu 2.500.000 de lei • Au fost audiate aproape 20 de tinere • Luminita Marin are dubla cetatenie, romana si libaneza • Sandocan nu mai este in tara

Clubul de noapte Hi Life din Tirgu Jiu a devenit un adevarat cuib de prostituate. Zeci de tinere s-au angajat ca dansatoare la Hi Life, insa in realitate au avut parte de altceva. Tineri de toate categoriile din Tirgu Jiu, dar si oameni de afaceri frecventau clubul situat in apropiere de Directia Finantelor Publice Gorj. In afara de programul de dansuri erotice, clientii isi puteau alege, contra cost, o dansatoare cu care sa isi petreaca noaptea.

Politistii de la Crima Organizata au incercat in repetate rinduri sa le convinga pe fete sa depuna marturie, insa, de frica, majoritatea au refuzat. In urma unui flagrant care a avut loc la sfirsitul saptaminii trecute, procurorii gorjeni si politistii de la Crima Organizata au reusit, cu ajutorul unei fete, sa o prinda, in timp ce primea bani, pe Luminita Marin, patroana SC BILUTIM SRL, firma in cadrul careia functiona si barul de noapte. Patroana Clubului Hi Life, care a fost casatorita cu un cetatean libanez, a pretins si primit de la tinara N.M.M., de 19 ani, din Baia de Fier, suma de 2.500.000 de lei, in schimbul rascumpararii „dreptului de libertate“.

Fete vindute pe banda rulanta

Politistii au descoperit ca, in luna decembrie 2003, Luminita Marin a cumparat-o, cu 3.000.000 de lei, pe tinara de 19 ani, de la un cetatean de etnie roma, zis Sandocan. Fetele erau cumparate pentru a presta dansuri erotice, fiind angajate ca dansatoare la clubul respectiv. Politia a descoperit ca atit tinara de 19 ani, cit si alte fete, foste sau actuale angajate, au fost indemnate si constrinse sa intretina relatii sexuale contra cost cu clientii clubului. O parte din banii cistigati de fete erau insusiti de patroana Luminita Marin.

„Clubul respectiv era de mai mult timp sub observatie, insa fetele au ezitat sa reclame sau sa depuna marturie. Le era teama de ceea ce li s-ar fi putut intimpla. De obicei, fetele plecau cu clientii la sfirsitul programului. Noaptea lucrau in bar – dansau si plecau cu clientii, iar ziua stateau in bar. Acolo locuiau. Este foarte dificil acest dosar, avind in vedere ca fetele si-ar putea schimba pe parcurs declaratiile. Ancheta este desfasurata acum de catre procurori. Pina in prezent, au fost audiate 20 de persoane. Cel care aducea fete, inclusiv pe cea de la Baia de Fier, era cetateanul de etnie roma. Acum el a plecat din tara“, a declarat Dumitru Manolea, seful Serviciului Crima Organizata si Antidrog Gorj.

Subcomisarul Cornelia Micu, purtatorul de cuvint al Politiei Gorj, a declarat ca Luminita Marin este cercetata pentru trafic de persoane, avind interdictie de a parasi localitatea pe o perioada de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS