8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDirectoarea Spitalului Poiana Mare a fost demisa

Directoarea Spitalului Poiana Mare a fost demisa

Reprezentantii Ministerului Sanatatii au aflat de focarul de pediculoza si de mizeria de la Spitalul de Psihiatrie si Masuri de Siguranta de la Poiana Mare – Dolj. „O amenda de 35 de milioane de lei si destituirea directoarei sint dovezi ca ne implicam in rezolvarea problemelor“, a declarat Ovidiu Brinzan, ministrul sanatatii.

Florina Pesa, directoarea spitalului, sustine ca nu a primit pina in prezent decizia de desfacere a contractului de munca si nici nu a fost anuntata oficial ca ar fi fost demisa: „Nu am primit nici o informare in acest sens. Probabil sint acuzata de management defectuos. Altceva nu vad ce mi s-ar reprosa. Focarul de pediculoza a fost izolat, iar decese in rindul bolnavilor avem frecvent deoarece multi mor de batrinete, nu de foame si frig“.

La Spitalul Poiana Mare a fost ieri o echipa de control de la Autoritatea Nationala de Control de la Bucuresti. „Au verificat tot spitalul. Nu au facut nici un comentariu cu privire la ceea ce au gasit si nici nu au incheiat un proces-verbal pe loc. Probabil ca vor informa direct conducerea ANC“, a mai spus Florina Pesa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS