3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSotia primarului din Pestisani sorteaza dosarele de alocatii complementare

Sotia primarului din Pestisani sorteaza dosarele de alocatii complementare

Invatatoarea Angelica Tabacu, sotia primarului din Pestisani – Gorj, a intrat ieri la ore cu plasa plina de dosare pentru alocatiile complementare pe care le-au depus familiile din localitate la primarie. In timpul cursurilor, ea a sortat hirtiile din dosare, desi nu este angajata a primariei si nu avea nici un drept sa se amestece in treburile sotului sau.

„Nu pot sa va permit sa intrati in clasa si sa va uitati pe hirtii pentru ca este secret profesional. Nu am decit carti si caiete ale elevilor“, a declarat Angelica Tabacu, desi pe una dintre mesele din clasa se puteau vedea teancuri de hirtii si adeverinte. Invatatoarea spune ca si-a ajutat sotul, dar numai la sfirsitul saptaminii, pentru a face ordine in dosarele pentru alocatii complementare.

Primarul recunoaste ca a cerut ajutorul nevestei

Primarul din Pestisani, Dumitru Tabacu, a spus ca i-a cerut sotiei sale sa-l ajute sa faca ordine in dosare. Acesta a precizat ca i-a dat mai multe adeverinte si acte pe care invatatoarea sa le sorteze la scoala. „Am 300 de dosare care au fost multiplicate pentru fiecare institutie. Am rugat mai multi angajati ai primariei care fac parte din comisie, dar si pe sotia mea sa ma ajute sa le sortam ca sa fie gata la timp.

Nu a facut altceva decit sa separe copiile de actele originale. Le-a luat la ore pentru ca nu mai este timp sa le aranjam“, a spus primarul in apararea sotiei sale. In timp ce primarul explica motivul pentru care hirtiile se aflau in clasa si nu la primarie, sotia sa si-a lasat copiii singuri la ore si a traversat repede de la scoala la primarie pentru a prezenta lista cu cei care au dosarele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS