17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalViolator in serie, arestat de judecatorii craioveni

Violator in serie, arestat de judecatorii craioveni

Un tinar de 22 de ani din comuna doljeana Mirsani a fost arestat preventiv dupa ce a violat doua minore

Tribunalul Dolj a emis ieri pe numele lui Stefanica Dragan, de 22 de ani, din Mirsani – Dolj, un mandat de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile. Tinarul era cautat de mai mult timp de politisti, fiind cercetat pentru violarea a doua minore.

Doua violuri, ambele cu repetitie

Prima victima a lui Stefanica – Mihaela Roxana B., de 15 ani, din Craiova – a fost, pe 29 noiembrie 2003, in vizita la bunicii ei din comuna Mirsani. Sub amenintarea cutitului, a sechestrat-o, iar in noaptea urmatoare, a violat-o. Nu s-a saturat prima data, asa ca, dupa citeva ore, a intretinut din nou relatii sexuale cu tinara lipsita de aparare.

Pe cea de-a doua victima – Cornelia Florentina G., de 14 ani, din localitate – a „agatat-o“ la discoteca in noaptea de 25 spre 26 decembrie 2003. Acesta a constrins-o pe tinara sa-l insoteasca la domiciliul lui. „A pus drugul la usa si a stins lumina din camera. Am incercat sa strig, dar, fiind racita, nu am putut tipa si nu m-a auzit nimeni. Mi-a zis sa ma dezbrac, insa eu l-am refuzat, iar el m-a amenintat ca ma taie cu un cutit care era pe masa“, a povestit fata in fata organelor de cercetare penala. A fost eliberata tot dupa un viol in doua reprize, dar numai dupa ce a amenintat-o ca „daca spun parintilor sau altcuiva de viol, ma prinde si ma omoara, dupa care intra in puscarie“.

Cercetat pentru doua violuri asupra unor minore, Stefanica Dragan risca pina la 15 ani de puscarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS