5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHOROSCOPUL PE ANUL 2004

HOROSCOPUL PE ANUL 2004

BERBEC

Sentimental, partenerul se distanteaza putin de dv. din cauza unor probleme de serviciu, dar acest lucru nu va aduce prejudicii relatiei de suflet. Poate aveti nevoie de aceasta detasare pentru a pune, de fapt, la incercare seriozitatea relatiei. Trebuie sa luati o decizie ferma vizavi de viata in doi, fiind nevoie de o schimbare de directie pentru viitor. O petrecere alaturi de partenerul de suflet este posibila in primele trei luni ale anului. Viata in cuplu devine cit se poate de normala, ca si cum ati forma cu iubitul un cuplu bine inchegat, intrat deja in rutina.

Profesional, nu apar schimbari importante. Apare doar o stagnare la nivelul lunilor anterioare. Banuiti ca pe undeva, in activitatea dv., s-a infiltrat o mare eroare pe care trebuie sa o reparati, altfel v-ar putea stirbi reputatia. Nu va avintati acum in directii noi, ci ocupati-va de activitatile deja incepute, pentru ca sigur exista inca detalii nerezolvate. Cel mai bine lucrati pe cont propriu, nu sinteti un om de echipa. Sapati dupa adevar si va trebui sa-l scoateti la iveala, oricit de dur ar fi. O sa vi se mareasca salariul sau veti intra in posesia unor bani ce vi se cuvin dupa o munca prestata anterior.

Evenimente posibile: este un an cu evenimente importante, si bune, si rele, deopotriva. Va asteapta un mare succes repurtat in fata unui rival, pentru ca gasiti o solutie de a va elibera de influenta lui nefasta si va simtiti mai puternic decit el. Ii puteti ingenunchia acum chiar si pe cei mai acerbi dusmani ai dv. Zile de succes deplin: 1 si 8 ale fiecarei luni. Pe 15 ale lunii puteti avea ghinion, deci fiti atenti la orice situatie riscanta. Ati putea fi tentat sa va aventurati intr-o directie incorecta si sa aveti de suferit.

TAUR

Sentimental, va cam jucati partenerul si va place sa-i puneti inima pe jar. Spuneti vorbe frumoase, dar fara sa credeti in continutul lor, deci fiti atent sa nu cumva sa faceti o declaratie de dragoste cuiva numai de dragul jocului, pentru ca s-ar putea sa va creada si sa sufere cind va observa ca totul a fost doar o gluma. Vi se poate raspunde la fel, daca luati iubirea ca pe un joc. V-ati putea totusi indragosti de o persoana care va juca un rol major in viata dv. de acum incolo, o persoana nascuta in zodie de foc (Berbec, Leu, Sagetator), care nu va ramine o simpla intilnire, ci poate deveni partenerul mult visat. La inceputul anului, va distrati, apoi incepeti sa priviti cu mai multa seriozitate iubirea, pentru ca vi se ofera un eveniment cu totul aparte prin care vi se aduce aminte de profunzimea sentimentelor. Mai ales barbatii Taur sint acum gata pentru iubirea vietii lor!

Profesional, invatati, invatati si iar invatati! Va intoarceti la studiu pentru ca pregatiti un proiect extrem de important pentru cariera dv. si nu puteti atinge nivelul sperat decit daca mai puneti mina din cind in cind pe carte. Poate fi un proiect de cercetare si analiza profunda, pe care trebuie sa-l tratati cu toata seriozitatea. Sinteti ajutat si de un mentor sau de un profesor care va va arata subtil unde trebuie sa insistati mai mult in munca dv.

Evenimente posibile: pentru ca energia dv. este la cote maxime, va trebui sa gasiti o cale de a o folosi constructiv prin munca, sport, argumentare. Cu toate acestea, nu veti reusi sa va controlati furia interioara si veti intra intr-o disputa aprinsa din care va veti incapatina sa iesiti invingator. Va asteapta un eveniment fericit in familie la inceputul anului, in prim plan fiind copiii sau partenerul de suflet.

GEMENI

Sentimental, sinteti favorizat in acest plan, pentru ca unii dintre dv. vor avea sansa unei noi relatii. Este un an cu succes la sexul opus, deci, daca v-ati propus sa cuceriti inima cuiva drag, acum e momentul. Totusi, exista si un dezavantaj: relatiile care se nasc acum nu prea au sorti de izbinda pe viitor, deci ar putea ramine simple flirturi – dar frumoase la momentul actual. Va atrag mai multe persoane si incercati sa faceti ochi dulci in mai multe directii, sa vedeti de unde sare iepurele.

Profesional, lucrurile nu sint prea limpezi, este un an stresant, cu multe sarcini si cu un program foarte aglomerat. Exista o oarecare tensiune la serviciu din cauza unor evenimente care au loc undeva la virf, dar fara ca dv., angajatii, sa stiti adevarata fata a lor. Va este teama de evenimentele profesionale ale acestei luni tocmai pentru ca nu le puteti controla, ci doar asteptati sa se petreaca. O deplasare in interes de serviciu este posibila, iar lucrurile revin la normal, starea de tensiune s-a risipit si incepeti sa fiti mai sigur de pozitia dv. profesionala.

Evenimente posibile: si bune si rele, deopotriva. In primul rind, aveti contacte dese cu tot felul de persoane cu care aveti ceva in comun. Primiti vesti importante, atentii de simpatie, invitatii sau telefoane care va transmit un mesaj pozitiv. La inceputul anului, se cuibareste in sufletul dv. o mare teama si va vedeti numai defectele, ceea ce ar putea naste o stare generala proasta. Va bucurati de ajutorul unor persoane pentru rezolvarea unor probleme urgente. Aveti parte de o perioada extrem de calma, fara noutati importante, chiar cu o anume senzatie de pasivitate si plictiseala.

RAC

Sentimental, este un an de stabilizare, dar nu veti fi totusi scutit de citeva cutremure trecatoare. In primele patru luni resimtiti o nevoie acerba de securitate emotionala, veti tine cu dintii de partenerul pe care il aveti, de teama sa nu ramineti singur. Crizele de gelozie si posesivitate nu sint excluse, pentru ca nu sinteti sigur pe pozitia dv. in cuplu. Este posibila o distantare de partener, pentru ca unul dintre dv. este nevoit sa plece pentru rezolvarea unor probleme. In cazuri mai grave, distantarea e cauzata de o separare trecatoare sau definitiva. Trebuie sa schimbati neaparat ceva in viata de cuplu, continuarea pe aceeasi linie de pina acum nefiind potrivita unui viitor in comun.

Profesional, multe noutati in acest plan, dar toate cu scopul de a va face sa va simtiti mai sigur pe pozitia dv. Primele luni sint marcate de o oarecare liniste la locul de munca. Va bucurati de sprijin din partea unui coleg mai in virsta, care raspunde prezent solicitarilor dv. Un sfat va veni la momentul potrivit pentru a va rezolva o problema de serviciu. Aveti o oarecare stare de indiferenta, sinteti detasat de orice problema de serviciu, cu gindul in alta parte decit la ce aveti de facut, ceea ce poate da nastere superficialitatii si lehamitei. Deveniti mai preocupat de ceea ce se petrece la serviciu, dar mai ales de atmosfera din birou, unde au loc discutii aprinse pentru rezolvarea unor situatii. Se poate sa primiti o veste de marire de salariu sau macar negocieri viitoare.

Evenimente posibile: o actiune inceputa va ajunge destul de repede la un rezultat final, astfel incit ceea ce pornise cu avint la inceputul anului duce deja la o concluzie. Poate este un final nedorit, descoperind ca proiectul nu are sorti de izbinda sau, dimpotriva, ceea ce ati initiat cu mult entuziasm ajunge foarte repede la o finalizare.

LEU

Sentimental, incepeti anul sub auspicii mai putin placute, cu pericolul deasupra capului. Relatia cu partenerul nu merge prea bine si unii Lei pot fi acum pe marginea separarii. Unii pot decide acum un divort sau o ruptura definitiva, dar altii pot fi doar victimele unor deceptii amoroase profunde. Cel pe care il iubiti va da motive de mare dezamagire si pe moment sinteti complet debusolat. Vestile proaste neasteptate in legatura cu planul sentimental pot fi prin preajma datelor de 10-17 ianuarie.Tradarea este prin preajma si ati putea fi tentat sa va razbunati in acelasi fel, pentru a-i face in ciuda.

Profesional, este un an aglomerat. Intrati in contact cu multe persoane cu care aveti diferite relatii profesionale. In primele patru luni, un superior sau un profesor va da niste sfaturi utile pentru rezolvarea unui caz, desi nu prea va place sa ascultati opiniile altora, dar acesta va inspira respect si autoritate si trebuie sa-i urmati indrumarile. Incepeti anul stapin pe fortele dv., cu mari planuri de viitor, probabil aveti de gind anul acesta sa va stabilizati definitiv pozitia profesional.

Evenimente posibile: in prima luna sint evenimente marcate de un blocaj, de o stare de neputinta in fata unei oprelisti pe care nu o puteti inlatura. Nu sint indeplinite conditiile continuarii unei situatii, de aceea trebuie sa asteptati. Exista si riscul unei probleme de sanatate care nu va lasa sa dati randament sau sa va atingeti un scop propus. Exista riscul unor vesti neplacute din partea celor dragi, legate de boli, decese, esecuri majore. In ultimele luni, armonia revine in viata dv. si va ofera citeva momente de calmare in casa. Problemele anterioare cad pe un plan secund si puneti in prim plan linistea caminului.

FECIOARA

Sentimental, incepeti anul in forta, indragostit lulea de o persoana care v-a furat mintile. Va lasati cucerit de o persoana cu mult sarm, iar acum stati mereu cu gindul la ea. Unele Fecioare isi pot gasi acum iubirea vietii lor sau cele deja cuplate traiesc o perioada intensa de manifestare a emotiilor de dragoste. Totul e sa va exprimati sentimentele deschis, la vedere, cu vorbe cit mai convingatoare.

Profesional, primele zile ale anului sint marcate de o stare de deruta, ca orice inceput. Nu stiti ce va asteapta anul acesta, nu stiti prea bine incotro va indreptati, deci pasiti cu o oarecare teama in 2004. Primele sase luni ale anului va pun in fata unor alternative, intre care trebuie sa decideti. Sinteti atit de derutat, incit va lasati, deocamdata, purtat de val, sa vedeti unde va duce, pentru ca singur nu stiti care e directia cea buna. V-ar tenta o schimbare in acest an, dar simtiti ca nu e momentul sau nu aveti, deocamdata, suficient curaj.

Evenimente posibile: planul relational este foarte aglomerat in acest an, intrati in contact cu o multime de persoane, de toate virstele si din toate domeniile, cu fiecare avind cite ceva de rezolvat. In primele zece luni nu apar noutati foarte importante, este o perioada de revenire la normal, in care faceti vizite pe la prieteni sau faceti putina ordine in viata dv. Serviciul va cere toata atentia si puteti auzi vesti bune, legate de veniturile viitoare. Un superior promite o crestere de salariu sau intrati in posesia unor bani promisi mai demult pentru o munca prestata. Cumparati ceva util pentru confortul sau imaginea dv. Orice concurs sau examen va fi trecut cu brio. Exista si sanse de promovare si avansare deosebite.

BALANTA

Sentimental, schimbati putin macazul in acest plan: ori in modul de a va comporta fata de partenerul dv., ori schimbati complet partenerul. In primele sase luni aveti nevoie mai mult ca oricind de un ajutor concret din partea iubitului dv., acum avind ocazia de a-i pune la incercare loialitatea. Daca se va eschiva in a va oferi ajutor, e clar ca nu va puteti baza pe el pe termen lung si ar trebui sa va ginditi la seriozitatea cu care priveste celalalt relatia. In functie de sprijinul moral, material sau fizic pe care celalalt vi-l ofera, puteti deja sa va dati seama daca veti fi impreuna pe termen lung sau doar pentru o distractie.

Profesional, la inceputul anului treceti pe la serviciu doar ca sa faceti act de prezenta si de a transforma locul de munca in motiv de discutii amicale intre colegi. Nu va puteti concentra eficient la serviciu la inceputul lunii ianuarie, cu sanse mari de a gasi motive de petrecere. Pentru unii, poate fi momentul schimbarii de directie: alt loc de munca, alta functie, alta activitate de baza etc. Sinteti la o rascruce si trebuie sa alegeti foarte atent incotro o luati, deci nu lasati numai inima sa va dicteze directia, ci si factorii concreti ai noii perspective, cum ar fi salariul, programul de lucru, capacitatea dv. de a va asuma noile sarcini.

Evenimente posibile: exista sansa unei calatorii mult visate pentru anumite Balante, iar altele primesc o recompensa importanta in plan profesional, pe cind alte Balante pot cunoaste reusita in plan sentimental. O casatorie, nasterea unui copil, intilnirea jumatatii predestinate, un eveniment de importanta capitala care va va readuce in cale fericirea. In ultima perioada a anului, o veste buna va incununa cu succes evenimentele.

SCORPION

Sentimental, este un an calm in acest plan, cu momente placute, dar si emotii suplimentare. Primele trei luni sint inca o perpetua sarbatoare. Va bucurati de succes in plan sentimental, avind alaturi persoana iubita. Totusi, distanta se interpune din nou intre dv. si partener ori pentru ca unul dintre dv. trebuie sa plece, ori pentru ca apare o problema care genereaza raceala in cuplu. Unii resimt din nou singuratatea ca pe o povara, mai ales acum, la inceput de an. O calatorie in doi este posibila, dar care va contine unele momente neplacute pe parcurs: neintelegeri, incidente la drum, risc de separare.

Profesional, apar schimbari la locul de munca. In primele patru luni se reorganizeaza putin structura in care lucrati: apare un superior nou sau intra in vigoare niste legi noi, carora trebuie sa va supuneti si, in functie de acestea, sa va modificati si modul de lucru. Totusi, tot acum pot aparea schimbari bune in plan salarial, o crestere a veniturilor sau macar perspectiva unor bani in plus. Scorpionii trebuie sa inceapa niste cursuri de specializare care vor consuma mult timp si energie.

Evenimente posibile: in primele luni va confruntati cu o inselaciune, poate in legatura cu banii dv., deci nu faceti afaceri dubioase pentru nimic in lume, stati cu ochii pe portofel si nu dati bani aiurea pe produse tentante doar datorita pretului, pentru ca, daca va atrag acum chilipirurile, va veti trezi de fapt cu o mare paguba. Nu faceti afaceri cu persoane suspecte, ci incercati sa aflati totul despre cei carora trebuie sa le dati bani sau increderea dv. Se infiltreaza in anturajul dv. o persoana dubioasa, care v-ar putea crea un prejudiciu. Sinteti luat in seama si apreciat, cu mari sanse de a fi recompensat material pentru reusita dv. Iesiti invingator intr-o situatie marcata de concurenta si lupta.

SAGETATOR

Sentimental, noutatile pot aparea chiar de la inceput de an. Chiar daca primele zece luni nu aduc schimbari interesante, multumindu-va cu monotonia deja cunoscuta, macar va bucurati de liniste si de intelegere in relatia cu partenerul. Faceti impreuna planuri de viitor, care implica si investirea unor sume de bani, ceea ce garanteaza o data in plus seriozitatea cu care priviti relatia pe termen lung. Atunci cind va investiti banii impreuna e semn ca aveti de gind sa mergeti alaturi pe acelasi drum.

Profesional, va puteti astepta la citeva momente dificile. In primele noua luni, va simtiti blocat intr-o situatie neplacuta, nu puteti inainta deloc spre ce v-ati propus. Sinteti mereu frinat de interdictii, usi inchise, persoane lipsa, ca atare putine din planurile dv. pot lua acum avint, stind mai mult pe margine, ceea ce devine frustrant. Poate nici nu va duceti la serviciu citeva zile sau nu stati prea bine cu sanatatea, deci cheful de munca e zero.

Evenimente posibile: este un an cu multe extreme, in care veti trece de la plus la minus in citeva zile. Primele patru luni sint superbe in compania celor dragi, bucurindu-va de vizite, intilniri de familie sau de compania persoanei iubite intr-un mediu armonios. Sinteti primit in casele celor dragi cu bratele deschise. Continua relatiile bune cu ceilalti prin telefoane, mesaje, intilniri pe placul dv. Puteti primi in continuare cadouri si invitatii, dar pot aparea si propuneri tentante. Puteti face o noua cunostinta, cu care veti lega o relatie de prietenie. Cutremurele in viata personala pot fi frecvente, deci stati departe de situatii riscante.

CAPRICORN

Sentimental, nu este un inceput de an prea fericit. Veti trece prin citeva momente cu adevarat dificile, care vor zdruncina armonia cuplului. Partenerul va raneste, produce deceptii majore in sufletul dv., dar sinteti capabil sa iertati si sa treceti cu vederea, doar de dragul lui. Sinteti amindoi cuprinsi de dorinta de schimbare, dar adeseori aveti pareri contrare cu privire la aceste noutati pe care le doriti. Nu va certati din rautate, ci pentru ca aveti opinii diferite si un mod de comunicare ceva mai agresiv decit de obicei. Atmosfera este stimulativa in cazul in care trena o stare de monotonie intre dv. si partener, reusind sa mai incalziti putin spiritele.

Profesional, nici aici nu sinteti mai norocos, dar exista intotdeauna rezolvari chiar si pentru cele mai tensionate situatii. Primele sapte luni sint marcate de frine majore in planurile dv. Ori trebuie sa stati pe loc, ori sa insistati mai mult decit e cazul pentru a va atinge telurile propuse. Este o perioada in care puteti da piept cu confruntari aprinse cu rivali si contracandidati puternici in competitii, examene, concursuri importante. Aveti mai multe bariere de trecut, dar nu va lasati pina nu le depasiti cu bine. Orice succes poate fi atins acum numai prin vointa si lupta.

Evenimente posibile: primele cinci luni sint interesante pentru cei indragostiti, pentru ca se anunta o cerere in casatorie sau o decizie comuna, prin care relatia de suflet poate capata alta perspectiva. Puteti decide casatoria sau alt proiect comun impreuna cu partenerul dv., care va umple sufletul de fericire. Totusi, adeseori, chiar si la planurile comune aveti opinii contrare si va veti ciondani de la nimicuri. Poate fi momentul ideal pentru o promovare, o reusita de proportii, o cucerire de rasunet sau pentru o victorie deosebita intr-o situatie concurentiala. Puneti mina pe putere si va simtiti de neinvins, macar pentru citeva zile.

VARSATOR

Sentimental, noutatile vor aduce soarele pe strada dv. In primele sapte luni aveti sansa unei noi relatii. Poate fi o simpla aventura, dar numai de dv. depinde daca veti lupta pentru ea mai departe. Relatiile incep brusc si risca sa se termine la fel de brusc, dv. nefiind foarte constant. Sinteti atras de escapade sentimentale, care va satisfac nevoia de a va pune in valoare calitatile de seducator. Aveti mai mult curaj ca oricind si faceti curte persoanei care va atrage. Puteti atinge succesul in iubire in acest an.

Profesional, nu aveti parte de un an usor. Incepeti anul cu o stare de stres si teama, ca si cum nu ati sti ce se pregateste in cariera dv. In primele noua luni incepeti lucrul oarecum cu stingul, cu o stare de neputinta in fata unor sarcini prea grele pentru dv. Ar trebui sa va recunoasteti limitele unde e cazul, ca sa nu va stricati imaginea. Dati piept cu o situatie in care, altadata, nu v-ati descurcat prea bine si acum va este teama sa nu se repete si s-o patiti din nou.

Evenimente posibile: luati legatura cu multa lume, cu fiecare avind cite ceva de rezolvat. In primele sapte luni, intrati in contact cu colaboratori si cu diversi superiori care vor decide mersul unor evenimente legate de serviciu. Luati decizii importante legate de unele actiuni in desfasurare pentru a va usura munca. Va impotmoliti la un moment dat in fata unui teanc de sarcini si trebuie sa va organizati altfel lucrul pentru a deveni mai eficient. Totul devine mai intens in ultima parte a anului: munca mai spornica, iubirea mai aprinsa, dorintele mai arzatoare.

PESTI

Sentimental, nu incepeti in forta noul an, ci cu o usoara senzatie de stres in acest plan. Relatia dv. nu merge foarte bine si trece prin unele frine trecatoare. Primele noua luni sint marcate de timiditate si teama. Ati vrea sa faceti multe, sa incepeti o noua relatie care va atrage sau sa decideti ceva impreuna cu partenerul, dar ceva va retine. Unii pot trece acum printr-o relatie platonica, neimpartasita sau puternic blocata de diverse piedici care nu va lasa sa va apropiati mai mult, deci nu primiti si nu oferiti din plin iubire, asa cum ati dori.

Profesional, treceti de la esec la fericire de la o zi la alta. Incepeti anul cu o stare de angoasa profunda, ca si cum v-ar fi teama de un pericol nevazut pe care il banuiti prin preajma. Priviti noul an ca pe o sperietoare care se opune realizarii dv. profesionale, dar totul se petrece in mintea dv. Aveti un psihic negativ si deprimat, care tinde sa transforme orice mic necaz intr-o catastrofa.

Evenimente posibile: apar tot felul de persoane in calea dv. Aveti sansa unei impacari binevenite dupa un conflict aprins cu un amic. Unul intinde o mina spre reconciliere si il invita pe celalalt la dialog, ocazie perfecta pentru a va da unul altuia explicatiile necesare si a readuce pacea in aceasta problema. O persoana oficiala va poate aduce la cunostinta – printr-un act- solutionarea unei probleme profesionale. Incepeti un curs de specializare, descoperiti calea profesionala pe care vreti sa porniti, va gasiti locul in plan socio-profesional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS