18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn tir bulgaresc s-a rasturnat la Hinova

Un tir bulgaresc s-a rasturnat la Hinova

Un accident de circulatie soldat cu ranirea grava a unei persoane a avut loc in noaptea de joi spre vineri, pe Drumul National 56 A, pe raza localitatii mehedintene Hinova.

In jurul orei 1.30, soferul unui autotir inmatriculat in Bulgaria si care se indrepta spre Drobeta Turnu Severin a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul de 20 de tone s-a rasturnat in afara partii carosabile.

In urma impactului, Valeri Stoianov a suferit multiple traumatisme, fiind transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin. Colegul sau a ramas sa pazeasca transportul. „A venit politia si mi-a spus sa pazesc masina pina dimineata. Mergeam spre Germania, iar masina era incarcata cu placi de ghips“, a spus Mesi Burisov. Potrivit comisarului Gheorghe Neagu, accidentul s-a produs din cauza oboselii: „Soferul a adormit, a patruns in afara partii carosabile si autovehiculul s-a rasturnat“. Agentii Serviciului Politiei Rutiere Mehedinti continua verificarile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs accidentul. Circulatia in zona nu a fost blocata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS