6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDinamo si Steaua incearca imposibilul

Dinamo si Steaua incearca imposibilul

Dinamo si Steaua vor incerca in aceasta seara imposibilul la Bucuresti si, respectiv, Liverpool, adica accederea in turul al treilea al Cupei UEFA. Daca Dinamo nu mai are practic nici o sansa dupa meciul tur (0-4 la Moscova), Steaua nu a iesit chiar sifonata din primul meci (1-1 la Bucuresti), dar, la Liverpool, va fi nevoita sa faca fata unei echipe cu mult peste Southampton, victima „militarilor“ din turul precedent.

Dinamo – Spartak

Partida din aceasta seara va incepe la ora 20.00 si va fi transmisa in direct de TVR 1. In tabara dinamovistilor atmosfera este apasatoare si nimeni nu crede intr-o minune. Rusii au sosit de marti la Bucuresti, s-au cazat la Crowne Plaza si s-au antrenat in Giulesti pentru ca Spartak are acelasi sponsor ca si Rapid!

Antrenorul Fedatov a recunoscut ca se gindeste deja la turul urmator, dar nu a ascuns ca ii este teama de forta ofensiva a dinamovistilor, el considerind ca Marica, Danciulescu si Niculescu sint virfuri de clasa.

Liverpool – Steaua

Cu Gica Hai si Mitica Dragomir printre invitati, delegatia stelista se afla de ieri la Liverpool. Antrenorul Piturca a recunoscut ca gazdele au prima sansa, dar a tinut sa remarce ca Steaua are una dintre cele mai bune aparari din Europa!

In lotul stelist nu sint prea multe probleme, doar Aliuta acuzind o accidentare mai veche. Oricum, se sconteaza pe prezenta lui in echipa de start, o formula in care ar putea aparea Dinita in locul lui Oprita.

La gazde, s-a accidentat serios fundasul Steve Rinnan, dar se da ca sigura prezenta marii vedete Michael Owen, jucator care a lipsit in tur.

Partida de la Liverpool va incepe la ora 21.50 si va fi transmisa in direct de TVR 1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS