13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrefectura Dolj, pe urmele controversatei afaceri Dinel Staicu - Primarie

Prefectura Dolj, pe urmele controversatei afaceri Dinel Staicu – Primarie

Vasile Bulucea a primit ultimatum

Prefectura Dolj ii da peste mina primarului Vasile Bulucea in controversata afacere cu terenuri revendicate, pe care Primaria Craiova le-a pus recent la dispozitia lui Dinel Staicu, ca aport in natura la majorarea capitalului social al SC FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA SA.

Ca urmare a sesizarilor aparute in presa, juristii administratiei judetene au dat primariei un ultimatum de doua zile sa prezinte un material cu procesele de revendicare pentru terenurile in cauza.

„La sfirsitul saptaminii trecute, am avut o discutie cu domnul prefect si am hotarit sa nu dam avizul de legalitate hotaririi consiliului local municipal pina nu verificam in amanunt situatia. Am solicitat Primariei Craiova ca, in doua zile, sa ne puna la dispozitie toate actele referitoare la procesele aflate pe rol“, a declarat Eugen Marinescu, directorul Directiei de contencios administrativ si avizul legalitatii actelor, din cadrul Prefecturii Dolj.

Acesta a mai precizat ca, in asemenea conditii, hotarirea Consiliului Local Municipal Craiova va fi retrimisa primariei pentru a fi revocata. Conform legii, municipalitatea nu poate participa la majorarea capitalului social al SC FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA SA cu terenuri pentru care exista procese pe rolul instantelor de judecata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS