8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoi batrini au murit din cauza emanatiilor de gaze

Doi batrini au murit din cauza emanatiilor de gaze

Doi batrini craioveni au murit joi in propria locuinta, intoxicati cu gazele de la soba de teracota.

Sotii Constantin Paparoiu, de 83 de ani, si Georgeta Paparoiu, de 81 de ani, locuiau singuri la demisolul unei case vechi de pe strada Dezrobirii. Batrinii erau ingrijiti de singurul lor fiu, Marin, care trecea macar o data pe zi pe la ei sa le lase mincare si sa vada ce fac.

Joi seara, Marin s-a dus sa-si vada parintii, insa i-a gasit pe amindoi morti.

„Erau pe pat. Tata intins, mama in sezut, sprijina de o perna. Cred ca murisera cu mai multe ore in urma, din cauza gazelor care au ajuns in camera in loc sa iasa pe cos. Soba era aprinsa, fiind o caldura inabusitoare“, a povestit Marin Paparoiu.

Barbatul isi aminteste ca ultima data cind au chemat pe cineva sa curete cosurile a fost in urma cu mai multi ani. De atunci, nimeni nu s-a mai ingrijit de acest aspect care, cel putin la prima vedere, pare principalul motiv care a dus la decesul celor doi batrini.

Din cauza sanatatii precare, Georgeta Paparoiu nu prea iesea din casa, petrecindu-si timpul alaturi de sotul ei. Constantin era vazut rareori de vecini. Ultima data, cu o zi inainte de a se intimpla nenorocirea, batrinul a maturat frunzele de la poarta. Din primele cercetari, politia a stabilit ca nu exista suspiciuni de omor, cauza posibila a decesului fiind intoxicatia cu gaz metan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS