11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalSi-a batut soacra cu ciocanul

Si-a batut soacra cu ciocanul

O femeie din comuna doljeana Negoi si-a lovit soacra in cap cu ciocanul ca sa scape de gura ei.

Cu citeva luni in urma, sotul Gabrielei Constantin a plecat la munca in Spania, lasind-o pe femeie cu cei doi copii. Doina Dragomir, de 50 de ani, si-a luat in serios rolul de supraveghetor. In fiecare zi, femeia isi vizita nora si nepotii, aducindu-le din cind in cind si ceva de mincare.

De la o vreme, Doina a observat ca nora ei lipsea cam mult de acasa: „Pleca pe la o matusa de-a ei din Rast, lasindu-si copiii mici – unul de doi ani si celalat de patru ani – singuri acasa, iar ea se intorcea noaptea. Noroc ca ma duceam eu sa le duc mincare copiilor, ca altfel mureau de foame. I-am spus ca numai o mama denaturata poate sa faca asa ceva si s-a suparat pe mine“, a spus femeia.

Enervata de reprosurile soacrei, Gabriela Constantin ar fi amenintat vinerea trecuta ca va vinde casa, pe care o avea de la socri, si se va muta in alta localitate. Auzind una ca asta, soacra si-a desertat asupra nurorii sacul cu blesteme, pina cind tinara femeie, nemaiputind rabda, s-a repezit cu furca la ea. Doina Dragomir a scapat, fiind iute de picior, insa in ziua urmatoare nu a mai fost la fel de norocoasa.

„Ne-am certat din nou si am facut-o cum mi-a venit la gura, ca doar nu puteam sa tac cind ea ma facea ca pe o albie de porci. Atunci, ea s-a enervat si mi-a dat cu un ciocan in cap“, si-a amintit Doina Dragomir duminica dimineata, cind s-a trezit pe un pat al Spitalului de Urgenta Craiova, unde fusese internata pentru ingrijiri medicale.

Lucratorii Postului de Politie Negoi au demarat o ancheta pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs agresiunea. Pina la definitivarea cercetarilor, nora Doinei Dragomir va trebui sa plateasca o amenda contraventionala de zece milioane de lei pentru tulburarea linistii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS