12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn mehedintean a murit inecat in propria fintina

Un mehedintean a murit inecat in propria fintina

Un mehedintean a murit inecat, dupa ce a cazut in noaptea de joi spre vineri intr-o fintina, la o adincime de 25 de metri, in comuna Breznita de Ocol. Draghici Marin Constantin, de 24 de ani, si-a aniversat ziua de nastere la un bar din localitate. El a plecat de acasa in jurul orei 21.00 si s-a intors, potrivit prietenilor sai, in jurul orei 2.00. Dimineata, cind au observat ca fiul lor nu a mai ajuns acasa, parintii au inceput cautarile. Vasile Draghici, tatal victimei, a observat capacul de la fintina dat la o parte, iar cind s-a uitat mai atent si a luminat interiorul, a vazut si incaltamintea fiului sau plutind pe apa. Au fost anuntati vecinii si unul dintre acestia a incercat sa coboare in fintina si sa-l traga pe tinar la suprafata. Pentru ca nu a reusit, incercarile au fost abandonate, la fata locului fiind chemat, in jurul orei 14.00, echipajul mobil de descarcerare al pompierilor severineni.

Procurorii cerceteaza imprejurarile in care s-a produs evenimentul

Pompierii au instalat un scripete, iar unul dintre ei, echipat cu un aparat cu aer comprimat, a coborit in fintina. Corpul neinsufletit al barbatului a fost legat de picioare si s-a inceput ridicarea lui. In jurul orei 15.00, barbatul a ajuns la suprafata avind fata plina de singe, deoarece in cadere acesta suferise si un traumatism cranian.

„Era un copil bun, acum a ramas soru-sa si cu frate-sau. Maica-sa e nenorocita, nici nu mai stie de ea. Nu ne-a spus sa aiba probleme, pina acum, dar cine stie ce s-a intimplat cu el“, a spus Vasile Draghici.

La locul tragediei s-a deplasat si procurorul criminalist al Parchetului Mehedinti, cadavrul tinarului fiind preluat de medicii legisti, pentru stabilirea cauzelor mortii. Procurorii mehedinteni continua cercetarile si pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs evenimentul. Nu este exclusa nici ipoteza potrivit careia Draghici Marin Constantin s-a aruncat in fintina, avind in vedere ca barbatul a fost gasit cu capul in jos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS