13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPastica s-a calcat cu caruta pe cap

Pastica s-a calcat cu caruta pe cap

Pastica Paceana, de 68 de ani, din comuna doljeana Ostroveni, a scapat cu viata ca prin minune dupa ce caruta pe care o conducea a trecut peste el. Batrinul se intorcea marti seara acasa cu caruta dupa ce se cinstise toata ziua cu vin si tuica pe la diversi cunoscuti din localitate. Ametit de la atita alcool consumat, Pastica nu a mai avut putere sa ajunga acasa. Pe la jumatatea traseului, a cazut din caruta, nimerind sub copitele cailor, care l-au jucat bine in picioare inainte ca trupul lui sa fie aruncat sub caruta si calcat de rotile atelajului. Batrinul a ramas agatat in final de partea din spate a carutei, de unde a cazut dupa ce a fost tirit zeci de metri.

In ciuda a ceea ce i s-a intimplat, Pastica a supravietuit. Internat in Clinica de neurochirurgie a Spitalului de Urgenta din Craiova pentru ingrijiri medicale, el a reusit sa-i uimeasca pe medici.

„Nu-mi vine sa cred! Este plin de vinatai, insa nu are nici macar o fractura. Cea mai mare suferinta a lui este setea. Din cauza bauturii i s-a scofilcit creierul, ajungind aproape cit o pruna uscata“, a spus, mai in gluma, mai in serios, medicul neurochirurg Alexandru Camenita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS