16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPompierii severineni au salvat de la moarte trei minori

Pompierii severineni au salvat de la moarte trei minori

Trei copii, cu virste cuprinse intre 12 si 17 ani, au fost salvati de la moarte de pompierii Grupului „Drobeta“ al judetului Mehedinti. Cei trei inchiriasera o camera intr-un imobil din Drobeta Turnu Severin, care a fost cuprins de flacari, in noaptea de luni spre marti.

Pompierii severineni s-au deplasat in jurul orei 2.30, cu doua autospeciale de interventie, pentru a stinge focul izbucnit la locuinta lui Bebe Costel Gogoloiu, de pe strada Stefan Odobleja, nr. 76. La sosirea acestora, incendiul se manifesta la acoperisul casei, pe o suprafata de 20 de metri patrati, si se extinsese si la o alta locuinta invecinata. Pompierii au reusit sa stinga focul dupa aproximativ o ora, stabilind drept cauza a izbucnirii incendiului cosul de fum care nu era protejat fata de materialele combustibile din compunerea acoperisului.

„S-a reusit salvarea celor trei copii, care dormeau in acel moment, si a unor bunuri in valoare de aproximativ 800 de milioane de lei. Valoarea pagubelor materiale se ridica la 50 de milioane de lei“, a spus lt. Liviu Boruga, purtatorul de cuvint al Grupului de Pompieri „Drobeta“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS