12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCele mai aiurite motive de divort din lume

Cele mai aiurite motive de divort din lume

Cotidianul german Bild a trecut de curind in revista unele dintre cele mai ciudate motive de divort din lume.

De exemplu, un divort ciudat s-a petrecut in cazul unui cuplu din München. Femeia primea mereu cite o nota de la sotul sau, indiferent daca era vorba despre cum gateste, despre curatenie sau despre raporturile sexuale. La sfirsitul saptaminii, barbatul facea media. Cu cit aceasta era mai mica, cu atit femeia primea mai putini bani pentru menaj. Dupa doi ani, cei doi au divortat.

O concetateana de-a sa a avut un motiv cel putin la fel de ciudat pentru a divorta. Femeia era proprietara unui catel, campion la mai toate concursurile de frumusete din Germania, ea fiind mai mult decit obsedata de patrupedul sau. Simtindu-se neglijat, sotul s-a razbunat „crunt“. El a inceput sa il hraneasca pe ascuns pe catel cu mincare bogata in calorii, astfel incit, dupa un timp, catelul s-a ingrasat atit de tare, incit nu a mai fost acceptat la nici un concurs.

Tot in München, o femeie, de 45 de ani, s-a prezentat la tribunal, acuzindu-si sotul de faptul ca, timp de 23 de ani, a obligat-o sa doarma intr-un hamac. Femeia si-a acuzat sotul de vatamare grava, dupa ce ea a cazut de 16 ori din patul improvizat. Sirul continua cu o femeie din Berlin, care a divortat dupa trei ani, deoarece sotul sau avea obiceiul sa rascoleasca baia impreuna cu prietenii sai si asta exact in timp ce ea se afla in cada.

Un barbat din Montana marca zilnic cu o creta talpile de la pantofii sotiei sale, astfel incit sa stie daca aceasta a iesit din casa. Dupa doi ani, casnicia s-a destramat. La fel de ciudat este cazul unui pensionar din Oklahoma, care era atit de zgircit incit a refuzat sa ii cumpere o placa dentara sotiei sale, pe motiv ca poate sa o foloseasca pe a lui. Dupa 50 de ani de casatorie, cei doi au divortat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS