16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalProduse din carne comercializate in conditii improprii

Produse din carne comercializate in conditii improprii

Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Mehedinti au oprit temporar de la comercializare produse in valoare de 93,5 milioane de lei, in urma celor 31 de controale efectuate in ultimele zile atit in Drobeta Turnu Severin, cit si in judet. Au fost retrase definitiv de la comercializare produse cu termenul de valabilitate expirat, in valoare de 2,7 milioane de lei. S-au aplicat sanctiuni in valoare de 144 de milioane de lei.

La controlul efectuat in localitatile Isverna, Baia de Arama, Ponoarele si Obirsia Closani au fost verificate patru magazine mixte, unde au fost depistate la comercializare produse cu termenul de valabilitate expirat in valoare de 2,5 milioane de lei.

„Am gasit pulpe de pui, salam, cirnati fara etichete, iar la un magazin mixt din comuna Obirsia Closani am depistat ca se comercializa carne, desi magazinul nu era dotat cu sursa de apa curenta. Produsele cu abateri au fost oprite de la comercializare si distruse in fata inspectorilor. Am aplicat patru sanctiuni contraventionale, in valoare de 60 de milioane de lei“, a spus Anastasia Horhoianu, directoare executiva a OJPC Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS