14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTaran tilharit cind isi platea partida de sex

Taran tilharit cind isi platea partida de sex

Andrei Silvestru, de 42 de ani, din comuna Cindesti-Neamt, le-a reclamat politistilor severineni marti dimineata ca a fost victima unei tilharii dupa ce a intretinut relatii sexuale cu o prostituata, in apropierea garii din Drobeta Turnu Severin.

Barbatul sustine ca, in noaptea de luni spre marti, aflindu-se in zona statiei CFR Drobeta Turnu Severin, a fost acostat de o persoana de sex feminin, cu care a plecat in Parcul Rozelor, din apropiere, pentru a intretine raporturi sexuale. Andrei Silvestru sustine ca, dupa partida de amor, a fost victima unei infractuni de tilharie, fiind deposedat de 4,5 milioane de lei de catre un individ necunoscut.

In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca in acea noapte Andrei Silvestru se intorsese din Serbia si s-a oprit in gara din Drobeta Turnu Severin, unde a consumat o cantitate mare de bauturi alcoolice. Acolo a intilnit-o pe Tania Untaru, de 17 ani, din municipiu, cu care a intretinut raporturi sexuale, contra sumei de zece euro, in Parcul Rozelor. In momentul in care Andrei Silvestru a vrut sa plateasca, a aparut Constantin Marian, de 20 de ani, din Drobeta Turnu Severin, fara ocupatie, care i-a sustras 4,5 milioane de lei. Politistii au inceput urmarirea penala impotriva lui Constantin Marian, pentru savirsirea infractiunii de tilharie.

Dosarul a fost prezentat Serviciului Cercetari Penale, iar apoi inaintat Parchetului, cu propunerea de arestare preventiva. Procurorii i-au emis barbatului mandat de arestare provizorie pentru trei zile si a fost introdus in arestul IJP Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS