20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalO Dacie a cazut peste o familie aflata pe trotuar

O Dacie a cazut peste o familie aflata pe trotuar

Peste membrii familiei Mirion din Craiova a cazut ieri o Dacie, in timp ce acestia – mama, tata si fiul de 11 ani – se duceau in vizita la niste prieteni. Accidentul s-a petrecut la intersectia strazilor Islaz si Gheorghe Bibescu, in jurul orei 18.00. Dacia cu numarul de inmatriculare DJ-68-SIL, care venea pe strada Gheorghe Bibescu si se indrepta spre Ciuperca, s-a ciocnit violent cu Dacia Nova cu numarul de inmatriculare DJ-83-UCG care venea pe strada Islaz. „Veneam de la Politia Circulatie. Tocmai ii luasem permisul de conducere fiului meu, voiam sa-i fac o surpriza. Trecusem deja de intersectie cind Dacia m-a lovit in roata din spate. Am vazut-o cum s-a rostogolit in aer, in timp ce eu m-am rotit de citeva ori pe strada. Cred ca avea viteza destul de mare, daca a zburat de pe caldarim…“, a spus Constantin Ureche, soferul Daciei Nova.

Pustiul de 11 ani s-a ales

cu capul spart

Dupa ce s-a rostogolit de doua ori in aer, cealalta masina a cazut pe trotuar peste trei pietoni care erau in trecere. Gheorghe, Adriana si fiul lor, Adrian Mirion, se indreptau spre casa unor prieteni. „Am vazut masinile cum veneau una dintr-o parte si cealalta din alta parte. Aveau amindoua viteza mare. Cind am vazut ca s-au ciocnit linga noi, am luat-o la fuga. Dar Dacia a cazut peste noi. Pe mine m-a dus cineva cu masina la spital. Mami a lesinat si au adus-o la spital cu tati, cu Salvarea“, a spus Adrian Mirion, pustiul care a scapat teafar ca prin minune din coliziunea cu masina. Copilul s-a ales cu un traumatism cranian, in timp ce tatal lui a fost lovit usor la picior. Cel mai grav accidentata a fost Adriana Mirion. „Pacienta prezinta un politraumatism: cranian, de coloana cervicala, toracic. Traumatismul toracic este si cel mai grav. Este vorba de fracturi de coaste, de clavicula etc. Starea ei este insa stabila“, a spus Liliana Dabuleanu – medic specialist de urgenta in cadrul SMURD.

Soferul Daciei care a aterizat peste familia Mirion a fost, de asemenea, adus la spital. Politia cerceteaza circumstantele in care s-a petrecut accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS