10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMondea candideaza la sefia ELECTROPUTERE

Mondea candideaza la sefia ELECTROPUTERE

ELECTROPUTERE Craiova va avea, de astazi, un nou director general in persoana fostului prefect de Dolj, Cornel Mondea. Acesta va fi votat in Adunarea Generala a Actionarilor (AGA), fiind de altfel si singurul candidat, dupa ce fostul director general, Petru Sabaila, si-a prezentat demisia in urma cu aproape trei saptamini. La acea data, Sabaila si-a motivat decizia spunind ca „asa e mai bine pentru fabrica“, dupa care a plecat imediat in concediu de odihna pina pe 15 octombrie.

Petru Sabaila a lasat insa sa se inteleaga ca nu ar fi plecat de bunavoie din fotoliul de director, in conditiile in care mandatul de conducere din partea APAPS nu expirase inca. De asemenea, el a mai declarat ca nu stie daca dupa ce isi va termina concediul va mai lucra sau nu in fabrica.

Gurile rele vorbesc ca Mondea, dupa ce a iesit pe usa din dos a prefecturii, ar fi tras citeva sfori pentru a-si lua scaunul inapoi la ELECTROPUTERE, nemultumit ca dupa noua schema de organizare a intreprinderii ar fi trebuit sa astepte ca „adjunct“ al lui Sabaila pina ce acestuia i-ar fi expirat mandatul.

Se pare ca in sedinta de astazi a AGA el ii va avea de partea sa pe reprezentantii APAPS, adica voturile decisive, in conditiile in care Autoritatea pentru Privatizare este actionarul majoritar al uzinei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS