8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljNevasta l-a salvat din streang

Nevasta l-a salvat din streang

Un barbat din comuna doljeana Tuglui si-a pus streangul de git din cauza problemelor financiare. Barbatul a scapat cu viata datorita prezentei de spirit a sotiei sale, care a intuit locul in care acesta planuia sa-si puna capat zilelor.

Marin Tudor, de 54 de ani, din Tuglui, a plecat luni seara de acasa si i-a spus sotiei sale ca isi va pune capat zilelor, nemaiputind suporta povara problemelor financiare. Luind in serios amenintarile, mai ales ca barbatul luase de acasa o fringhie groasa, femeia s-a urcat intr-un taxi si a plecat, in jurul orei 20.00, sa-si caute sotul. In mai putin de o ora, l-a localizat tocmai in padurea de la Radovan. Marin isi lasase masina pe marginea drumului si intrase in padure. Dupa citiva pasi, sotia l-a gasit atirnat de o creanga, de unde l-a coborit imediat, ajutata de taximetrist. Barbatul inca respira si a fost anuntata salvarea. Dupa acordarea ingrijirilor medicale, victima, aflata in pragul unui stop cardio-respirator, a fost transportata la Spitalul de Urgenta.

Marin Tudor este acum in afara oricarui pericol. Barbatul este constient, insa rana din suflet este departe de a se cicatriza. Spune ca a ajuns sa-si doreasca moartea din cauza unor datorii pe care nu le putea achita. „Nu stiu cum o sa scap din incurcatura asta. Am luat cu imprumut o suma mare de bani de la niste tigani si acum astia sint in stare sa ma omoare daca nu imi platesc datoria“, a spus el.

Din declaratiile prietenilor, Marin Tudor a lucrat o vreme ca sef la statia de radioficare a ELECTROPUTERE, de unde a fost disponibilizat. Cu banii din salariile compensatorii s-a apucat sa produca boltari. „A lucrat cu mine la ELECTROPUTERE pina acum patru – cinci ani, cind si-a deschis o fabrica de boltari. Imi aduc aminte ca pe vremea aceea era un om echilibrat psihic. Cred ca i s-a intimplat o mare nenorocire de a incercat sa-si ia viata“, a spus Nicolae Titu, instalator la ELECTROPUTERE.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS