11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMarius Nicola a luat plasa de la Orasel

Marius Nicola a luat plasa de la Orasel

Devenit un fel de guru al ANICADO Craiova, Lucian Orasel, cel care s-a reintors de peste ocean pentru a initia in justitie procesul holocaustului comunist din Romania, a fost asteptat degeaba ieri la Craiova.

Marius Nicola, presedintele fondator al ANICADO, presedinte regional si judetean PNARR si MUR, cum se autointituleaza, il invitase sa vorbeasca eventualilor participanti la o conferinta de presa anuntata. Dupa aceasta, Nicola urma sa anunte surpriza, care era chiar ziua lui de nastere, pe care a tinut sa o sacrifice pe altarul asociatiei. Plasa pe care i-a dat-o lui Nicola ar trebui sa-l faca pe profesorul Orasel sa-si schimbe motoul cu care a venit din America:

„Am venit sa schimb sistemul, nu sa ma adaptez lui!“ Dupa ce a absentat nemotivat, ar fi mai potrivit: „Nu am venit sa schimb sistemul pentru ca m-am adaptat lui.“ Cind in sediul asociatiei, in balconul careia cineva isi uitase ciorapii la uscat, s-au adunat citeva persoane nefericite in fata carora trebuia sa vorbeasca Orasel, s-a dezlantuit Nicola impotriva mai multor institutii ale statului, care, dupa parerea lui si a altora, nu-si fac datoria. Nefericitii care au umblat prin instante sau prin sedii de primarii ani de zile credeau ca si-au gasit izbavirea in asociatia fondata de M. Nicola. Dind senzatia unui om stapin pe mai multe situatii, presedintele le-a promis tuturor actiuni in instante sau plingeri la Parchete.

La asa- zisa conferinta de presa, culmea penibilului a atins-o gazeta de perete a asociatiei, din coltul careia presedintele Nicola zimbea discret de deasupra unei poezii dedicate implinirii a 53 de toamne in buchetul de crizanteme al carui proprietar necontestat chiar este. Sa ne traiti, iubite si stimate presedinte judetean, regional si fondator, ca lumea e plina de ciudati!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS