16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalIntoxicat de la vinul pentru nunta

Intoxicat de la vinul pentru nunta

Un craiovean a murit, iar sotia si fiul sau au fost la un pas de a-si pierde viata din cauza concentratiei de monoxid de carbon provenit de la vinul aflat in fermentatie in beciul locuintei.

Constantin, de 58 de ani, si sotia sa, Victoria Voda, de 50 de ani, au intrat luni seara in beciul locuintei din Bariera Vilcii pentru a verifica fermentatia vinului. Ei culesesera duminica via si au stors toti strugurii in citeva butoaie pe care le-au dus in beci. Cum au patruns in incapere, sotii Voda s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la vinul aflat in fermentatie si au cazut la pamint. Ei au fost gasiti citeva ore mai tirziu de fiul lor Gabriel Voda, de 26 de ani.

Si acesta a fost la un pas de a-si pierde viata din aceeasi cauza, insa a avut puterea de a striga la vecini. In ajutorul lor a sarit imediat Marian Puca, vecin, insa cind acesta l-a scos pe Constantin era deja prea tirziu. Desi la locuinta familiei Voda s-a deplasat imediat o ambulanta, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata lui Constantin Voda. Sotia sa era in coma si a fost transportata la Spitalul de Urgenta Craiova, iar acum este in afara oricarui pericol.

Vinul din beci era pentru nunta lui Gabriel Voda, care urma sa se casatoreasca peste citeva saptamini. Pivnita in care s-a intimplat tragedia nu are nici o fereastra, iar in incapere se poate patrunde doar printr-o usa care se afla intr-una dintre camere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS