10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAnimalele s-au dezlantuit: ataca si musca

Animalele s-au dezlantuit: ataca si musca

Unele animale au inceput sa faca victime, doua astfel de cazuri fiind semnalate in ultimele zile la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Stefan Nuta, de 75 de ani, din comuna Calarasi- Dolj, a fost internat joi dimineata in Clinica de chirurgie plastica a spitalului, dupa ce a fost atacat de doi dalmatieni, o rasa considerata destul de pasnica.

„Am intrat in curte la o ruda si am fost atacat de doi ciini pestriti care erau slobozi. Am incercat sa scap de ei, dar unul se infipsese in piciorul meu si nu puteam sa fac nimic. Norocul meu ca a venit stapina repede si i-a gonit…“.

Nea Stefan s-a bucurat cind a scapat de ciinii dalmatieni, dar atunci cind a ajuns la spital a fost anuntat ca are o plaga la piciorul drept si va fi nevoie sa i se faca un transplant de piele.

Tot joi dimineata a fost internata si Doina Rusescu, de 49 de ani, din comuna Celaru- Dolj. Ea a fost muscata de calul din propria gospodarie.

„Veneau nepotii si barbatu’ de la cimp si m-am dus sa desfac iapa, Carina, si, nici nu m-am atins bine de ea, ca m-a muscat de deget. O luasem de cirlan si de sase ani numai eu am avut grija de ea…“. Femeia s-a ales cu o operatie la degetul mare de la mina stinga, si, suparata fiind pe Carina, s-a hotarit cu durere s-o vinda sau s-o duca la un abator de teama sa nu faca alte victime.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS