24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalBelu a murit din bataie

Belu a murit din bataie

Un calafetean a decedat simbata dimineata la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce a stat cinci zile in coma, in urma bataii administrate de un concitadin

Ion Belu, de 54 de ani, patronul unei sifonarii din orasul Calafat – judetul Dolj, a avut un conflict aparent banal cu un concitadin.

Pe 21 iulie, in jurul orei 12.00, in fata sifonariei lui Belu, si-a parcat masina, chiar pe trotuar, Sandu Neagoe, de 41 de ani, sofer al unei firme din Calafat. Belu a iesit din sifonarie si, pe un ton raspicat, i-a spus lui Neagoe sa-si mute masina de acolo, ca ii incurca pe clienti.

Cu un aer de superioritate, Neagoe s-a intors catre „adversar“ si l-a luat de nas, strigindu-i: „Da’ cine esti tu, ba, sa-mi dai mie ordine, esti de la primarie?“. Apoi a dat sa plece, fiind insa ajuns din urma de Belu, care l-a prins zdravan de camasa, insistind sa se intoarca si sa-si mute masina. Enervat, Neagoe l-a luat la pumni pe patronul sifonariei. A apucat sa-i dea vreo patru pumni in fata, moment in care a intervenit sotia lui Belu, care a fost si ea imbrincita si trintita la pamint de agresor.

Cu stinga de git, cu dreapta in barbie

Desi lovit zdravan, Belu a sarit sa-si apere sotia. Vazind ca tot n-a scapat de el, Neagoe s-a hotarit sa-i dea lovitura de gratie. L-a prins cu stinga de git, iar cu dreapta l-a lovit cu toata forta in barbie.

Belu a cazut, s-a lovit cu capul de asfalt si nu s-a mai ridicat. Internat in stare de coma in Clinica de Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta Craiova, Ion Belu a decedat simbata dimineata, ca urmare a traumatismului cranio-cerebral suferit.

Parchetul de pe linga Tribunalul Dolj a inceput cercetarile impotriva lui Sandu Neagoe, pentru savirsirea infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte. Aflat acum in arest preventiv, acesta risca sa-si petreaca urmatorii 12 ani in puscarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS