13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGunoiul publicitar, combinatie cistigatoare

Gunoiul publicitar, combinatie cistigatoare

Sint multe „colturi ale rusinii“ in Craiova. Locuri unde mormanele de gunoi nu dispar decit pentru citeva ore, cel mult o zi, pentru a aparea din nou si pentru a zacea acolo cu saptaminile. Nu departe de centrul orasului, la intersectia strazilor Libertatii cu Brindusa, sub un panou publicitar cit o zi de post, trecatorii „se delecteaza“ in fiecare zi cu aceeasi imagine: resturi menajere insirate pe o suprafata considerabila, care se descompun sub soarele fierbinte de vara.

O data pe saptamina, reclama de pe panou se schimba. „Colcaiala“ de sub ea ramine insa aceeasi. Indemnul de a cumpara bomboane cu fructe, guma de mestecat, tigari sau masini are zilnic aceeasi aroma de gunoi clocit.

„2 in 1. Combinatia cistigatoare!“- „isi lauda marfa“ in aceasta saptamina panoul cu pricina. Daca am fi in locul firmelor care isi promoveaza produsele, nu am garanta pe aceasta combinatie: gunoi si publicitate. Dornic sa lase cit mai repede in urma mirosul pestilential si imaginea dezolanta, trecatorul nu mai are timp sa citeasca sloganuri publicitare. Asa ca banii dati (deloc putini!) pentru o astfel de reclama sint pierduti din start. Si cind te gindesti ca macar cu un sfert din ei s-ar putea asigura curatenia pe citeva strazi bune!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS