24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn autobuz cu muncitoare s-a proptit intr-un stilp

Un autobuz cu muncitoare s-a proptit intr-un stilp

Un autobuz cu calatori s-a lovit ieri dupa-amiaza de un stilp in timp ce soferul incerca sa evite coliziunea cu un autoturism, pe strada George Enescu din Craiova.

Autobuzul cu numarul de inmatriculare DJ-40-PLD, apartinind societatii SAMAR, transporta muncitoarele societatii dinspre Craiovita Noua spre unul din punctele de lucru. Pe strada George Enescu, in apropiere de intersectia cu strada Iancu Jianu, masina a intrat intr-un Cielo care semnalizase si incetinise pentru a vira la stinga. Impactul a fost destul de usor deoarece soferul autobuzului, George Gavrila, de 26 de ani, din Craiova, incercind sa redreseze masina, a tras de volan spre dreapta. In acel moment, autobuzul a sters practic cu partea dreapta un stilp de electricitate de pe marginea drumului, alegindu-se cu tabla sifonata serios si cu geamul din spate spart. Autoturismul Cielo, condus de Stefan Diaconu, de 36 de ani, din Craiova, a scapat doar cu stopul din dreapta-spate distrus.

Din fericire nu s-au inregistrat victime. Cei doi soferi au scapat teferi si, desi autobuzul era plin in momentul accidentului, pasagerii nu s-au ales decit cu o sperietura zdravana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS