18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSubprefectul de Gorj, cel mai bogat demnitar din judet

Subprefectul de Gorj, cel mai bogat demnitar din judet

Subprefectul de Gorj, Eugen Vilceanu, este, conform declaratiei de avere, cel mai bogat functionar public din judet. Acesta il depaseste in avere chiar si pe seful sau, prefectul Toni Grebla.

Cu un cont de 3,5 miliarde de lei, subprefectul Eugen Vilceanu este in topul celor mai bogati reprezentanti ai guvernului in teritoriu. Declaratia sa de avere mai cuprinde: doua apartamente cu o valoare de impozitare de peste 750 de milioane de lei, o casa cu o valoare de 665 de milioane de lei, terenuri agricole si intravilane a caror valoare de impozitare este de aproape 400 de milioane de lei, plus actiuni de peste 10.000 de euro.

Prosperitatea subprefectului se bazeaza pe o firma care executa reparatii pentru utilajele Companiei Nationale a Lignitului Oltenia. Eugen Vilceanu conduce un BMW de ultima generatie, care a fost cumparat in leasing pe firma sa. De asemenea, subprefectul a mai cumparat pentru fiul sau un conac in localitatea Runcu.

Prefectul de Gorj are in cont 386 de milioane de lei si trei masini: un Tico, un Volvo si un Peugeot 206, ultimele doua apartinind cabinetului sotiei sale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS