Acasă Local O explozie de rahat la fabrica de talpi

O explozie de rahat la fabrica de talpi

Un craiovean a fost ranit in urma unui accident de munca mai putin obisnuit. Haznaua pe care tocmai o deschisese a explodat, iar barbatul s-a ales cu arsuri serioase pe fata, miini si picioare.

Eugen Dragoescu, de 47 de ani, din Craiova, lucra la amenajarea unor grupuri sanitare la fabrica de talpi din Bariera Vilcii a firmei SC IDEAL SRL. Cind a deschis capacul haznalei pentru a racorda toaletele, a fost de ajuns o mica scinteie pentru ca gazele acumulate in interior sa explodeze. Suflul exploziei a fost atit de puternic incit a spart geamurile grupului sanitar, iar flacara l-a pirlit pe fata, miini si picioare pe instalatorul imprudent.

Ranit serios, cu singele siroind, Dragoescu a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta Craiova, pentru a primi ingrijirile medicale necesare. „Nu-mi dau seama ce s-a intimplat, de unde au fost gazele, pentru ca haznaua avea aerisire“, a declarat victima.

Patroana fabricii de talpi, Viorica Medelete, a mentionat ca firma ei nu este vinovata de producerea accidentului: „Noi n-avem nici o vina. Amenajarea grupurilor sanitare a fost contractata de mine cu o firma specializata, SC MACAE EXIM SRL, la care lucra victima. Muncitorul trebuia sa stie ca se acumuleaza gaze in hazna. Pentru a nu se produce asemenea accidente, eu chiar le-am interzis angajatilor mei sa fumeze in anumite locuri, lucru pe care altii nu l-au inteles“.

Exit mobile version