16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalSorinel i-a spart teasta concubinei

Sorinel i-a spart teasta concubinei

O crima odioasa a avut loc marti seara in orasul Bals. Aflat sub influenta alcoolului, un tinar si-a lovit concubina de mai multe ori cu un topor. Desi a fost transportata la Spitalul de Urgenta Craiova, tinara nu a mai putut fi salvata. Criminalul risca sa ramina 20 de ani in spatele gratiilor.

O tinara din Bals a fost ucisa marti seara de concubinul ei. Veronica Micu, de 23 de ani, locuia de aproape doi ani la parintii prietenului sau, Sorinel Popa, de 30 de ani, intr-un cartier de la periferia Balsului. Sorinel are viciul alcoolului si este recidivist. El era cunoscut de vecini ca fiind o persoana deosebit de violenta.

Marti seara, dupa ce a baut mai multe pahare de alcool, Sorinel a inceput sa faca scandal in fata parintilor si a surorii lui. A rupt o masa, a omorit o pisica, iar apoi a luat un topor si a inceput sa o loveasca pe Veronica Micu, spargindu-i teasta. Alertati de tipetele din apartamentul familiei Popa, vecinii au iesit imediat sa vada ce se intimpla si cu greu au reusit sa o scoata pe tinara din miinile criminalului. Ei au transportat-o pe Veronica la Spitalul de Urgenta Craiova, insa la scurt timp dupa ce a ajuns aici, tinara a decedat.

„A fost internata la Sectia terapie intensiva, dar nu am mai putut face nimic. A ajuns la noi in stare de soc, cu o plaga parietala de zece centimetri. Ii iesisera creierii din teasta, iar pulsul abia se simtea. La zece minute dupa ce a ajuns la noi a facut stop cardiac neresuscitabil si a murit“, a spus Radian Vasilovici, medic neurochirurg la Spitalul de Urgenta Craiova.

Veronica si Sorinel locuiau impreuna de doi ani. In acest timp, ei s-au mai despartit din cauza temperamentului violent al lui Sorinel, insa tinara s-a intors intotdeauna la prietenul sau.

Sorinel Popa a fost retinut de procurorii de la Parchetul Olt pentru omor deosebit de grav. Acuzatul le-a declarat anchetatorilor ca nu-si mai aduce aminte nimic din ceea ce s-a intimplat. El va fi prezentat astazi Tribunalului Bals sub acuzatia de omor. Daca va fi gasit vinovat, Sorinel Popa risca sa ramina 20 de ani in spatele gratiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS