22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Vara B1 TV

Grila de vara a postului B1TV vine cu citeva surprize pentru telespectatorii postului.

Din cel mai nou, modern, fierbinte loc estival al litoralului autohton – AQUA MAGIC – din Mamaia, B1TV va transmite zilnic, in direct, o emisiune matinala, presarata cu ingrediente informationale, mondene si muzicale. Vedetele-gazda vor fi cele cu care v-ati obisnuit deja: Florin Chiriac, Silvia Ionita, Liana Stanciu, Gabi Cristea, Livia Dila si Sorin Ganciu.

Aqua Magic este primul parc de distractii acvatice din Romania. Cu o suprafata de 27. 200 mp, el inseamna o investitie de 4,7 milioane de euro. Veti gasi aici opt piscine (pentru adulti si copii), un riu care inconjoara constructia, tobogane, scena de concert, sase restaurante, trei baruri, sapte magazine, spatii pentru jocuri si multe altele.

Matinalul, un program cu caracter de jurnal, declinat in divertisment, cu rubrici ca: sport, trafic, meteo, horoscop, gimnastica, reteta zilei, sfatul medicului, va incepe din 7 iulie.

Invitatii vor fi persoane care vor aborda subiectele intr-un stil lejer, umoristic. Nu vor lipsi nici rubricile pentru copii, cu jocuri, concursuri si camera ascunsa.

Mult asteptata vedeta a postului B1TV, Monica Birladeanu, vine din vacanta pentru a oferi publicului o „Vacanta in direct“, emisiune programata dupa-amiaza, de luni pina joi. Ea va fi gazda unui program de infotaintment, cu durata de o ora, in care se vor derula rubrici precum: povesti cu si despre vip-uri, traditii si sarbatori nationale, presa de scandal, scoala de dans, moda verii, oameni de succes, curiozitati, concursuri de frumusete etc.

Mihaela Radulescu ramine insa marea surpriza a acestei veri. Dupa experienta reusita a anului trecut, in care cele mai exotice si frumoase intimplari au fost prezentate in „Punem pariu ca-i vara…“, Mihaela revine cu un program de week-end, la fel de efervescent si de spectaculos. Invitati de seama, muzica, sport, dialoguri incrucisate, fete si baieti frumosi, totul sub auspiciile naturaletii, elegantei si energiei debordante ale Mihaelei Radulescu.

Aceeasi echipa de anul trecut lucreaza la un al doilea pariu cu vara, o reteta originala prin care divertismentul este obtinut din spectacolul depasirii limitelor, al curajului vedetelor.

Sport extrem, numere de circ, prezentari subacvatice de moda, intreceri de canoe pe riul artificial construit in parc, desant din elicopter si multe alte surprize in vara aceasta, la B1 TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS