10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalLutu a parasit echipa, iar la Verdes a renuntat clubul

Lutu a parasit echipa, iar la Verdes a renuntat clubul

• Cei doi nu au mai efectuat deplasarea la Piatra-Neamt • Tot acasa au ramas Badea, Rada si Sava

„Decarul“ Universitatii, Ionut Lutu, a trimis ieri o „epistola“ prin care anunta clubul ca s-a hotarit sa-si rezilieze unilateral contractul cu formatia craioveana.

Nu este greu de intuit ce l-a determinat pe jucator sa ia aceasta decizie. In primul rind, ieri, citeva ziare au scris, bazindu-se insa mai degraba pe presupuneri, ca tocmai Lutu era cel despre care Cirtu a spus ca este „stropitoarea si jegul“ echipei. La rindul sau, antrenorul Universitatii a declarat aseara: „Ieri-dimineata, Lutu nu s-a mai prezentat la antrenament. Apoi, am fost surprins cind am aflat ca a instiintat clubul ca vrea sa plece. Despre ce au scris unele ziare, nu spun decit atit: am afirmat ca la echipa este cineva care «stropeste» tot, dar nu am pronuntat nici un nume. Si nici nu am de gind sa o fac“.

Modul in care Lutu a ales sa se desparta de Universitatea este aproape identic cu cel in care a plecat si Ovidiu Stinga. Totusi, „Lutulache“ nu i-a imputat nimic in presa lui Cirtu, recunoscind ieri in Pro Sport ca „am avut o relatie normala cu dumnealui si nu mi-a reprosat niciodata alte chestii, doar ca uneori joc mai slab“. Brusc, insa, in „demisia“ trimisa la club, fotbalistul a motivat ca este disperat tocmai din cauza conducerii tehnice a echipei, care in ultima vreme l-ar fi marginalizat.

Lutu si-a cam pregatit iesirea din scena inca de la antrenamentul de miercuri seara. Atunci, la un joc-scoala, Cirtu nu l-a bagat in echipa titularilor si, la pauza, Ionut si-a cerut voie sa paraseasca antrenamentul, motivind ca nu se simte prea bine.

Tot ieri, Dinel Staicu a decis sa renunte din vara la serviciile atacantului Bobby Verdes. Staicu a motivat ca jucatorul a avut prestatii mediocre in ultima vreme si nu justifica suma care ar fi trebuit platita lui Gigi Netoiu in caz ca Universitatea ar fi dorit sa-l pastreze pe Verdes. De altfel, Cirtu nici nu l-a mai inclus pe Bobby in lotul care a facut deplasarea la Piatra-Neamt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS