10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal19 oltenasi iesira la lumina

19 oltenasi iesira la lumina

La mai putin de trei ore dupa Invierea Domnului, la maternitatea Spitalului de Urgenta din Craiova, prima mamica fericita si-a tinut copilul in brate. Este vorba de Sandica Dovlete, care a dat nastere, chiar in noaptea de Pasti, unei fetite dragalase si sanatoase. Proaspatul membru al familiei a venit pe lume in jurul orei 2.45, fara complicatii si in greutate de trei kilograme si patru sute de grame.

Tot in ziua sfinta de Pasti au mai fost adusi pe lume alti sapte copii – trei fete si patru baieti.

Opt bebelusi s-au nascut in ziua de Pasti la Tirgu Jiu

La Maternitatea din Tirgu Jiu au venit pe lume, in prima zi de Pasti, opt copii. Pentru ca au fost nascuti in ziua Invierii lui Christos, parintii le-au pus numele Cristian sau Cristina. Primul care s-a nascut imediat dupa Inviere a fost un baietel, Cristian Nanu, care cintareste patru kilograme. Medicii spun ca a fost o zi aglomerata, cu multe nasteri fata de zilele normale.

Doi baieti si o fetita au venit pe lume, in prima zi de Pasti, la maternitatea din Drobeta Turnu Severin. Cei doi baieti se vor numi Cristian pentru ca s-au nascut in noaptea sfinta a Invierii. Nasterile au decurs normal, fara probleme, atit mamicile, cit si cei 19 oltenasi fiind sanatosi tun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS