8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Stiri pe scurt

Buluceala la usa Spitalului din Tirgu Jiu

Programul de vizite a inceput sa fie aplicat de ieri la Spitalul Judetean din Tirgu Jiu. Cu toate ca orele de vizita au fost stabilite intre 14.00 si 16.00, citeva zeci de cetateni s-au bulucit la usa, pentru a patrunde in spital. Gardienii au incercat in zadar sa faca fata nemultumitilor. O doamna care dorea sa isi viziteze ruda bolnava a reusit sa sparga cu fundul geamul de la intrare. Femeia a fost dusa la sediul Gardienilor Publici Gorj pentru a se stabili valoarea pagubelor.

Bijuterii confiscate de vamesii din Bechet

Doi cetateni turci au incercat marti sa introduca in tara, pe la Vama Bechet, peste un kilogram de bijuterii din argint fara ca acestea sa fie declarate. Engin Kog si Fikret Uner veneau din Turcia si se intreptau spre Germania, la bordul unui tir inmatriculat in tara de pe malurile Rinului. Soferii le-au spus vamesilor din Bechet ca nu au bunuri care trebuie declarate, dar la control a fost gasit peste un kilogram de bijuterii din argint care era ascuns sub scaunul soferului. Bunurile au fost confiscate de autoritatea vamala.

Biscuiti cu plastic in crema

Un elev din Tirgu Jiu a descoperit ieri, in crema dintre biscuiti, o bucata dintr-o folie de plastic. Elena Balan, mama elevului, a reclamat la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Gorj biscuitii produsi de SC PHOENIX SRL Braila. Gina Gramada, inspector OJPC, a spus ca biscuitii cu crema de cacao vor fi retrasi din toate magazinele din judetul Gorj. OJPC Gorj va anunta OJPC Braila pentru a verifica firma PHOENIX.

Caldura e mai ieftina

Craiovenii care au platit mai putin la intretinere luna trecuta, datorita reducerilor acordate de Regia de Termoficare la facturile din decembrie 2002, pot rasufla usurati: nu numai ca nu se va reveni asupra deciziei, ba, mai mult, reducerea va fi acordata si pentru facturile de energie termica din luna ianuarie! Tatian Tudorache, directorul regiei, a precizat ca, in functie de criteriile stabilite de regie, s-au acordat reduceri la facturile de energie termica de pina la 40%.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS