14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMasinile dispar din fata blocului

Masinile dispar din fata blocului

Dintr-o parcare din cartierul craiovean Brazda lui Novac s-a furat, duminica noapte, un autoturism Talbot, cu numarul de inmatriculare DJ – 80 – DFC. Proprietarul acestuia a observat dimineata ca masina sa disparuse din locul unde o parcase si a anuntat politistii Serviciului Judiciar.

Furturile de autoturisme s-au inmultit in ultima vreme, politistii arestind in ziua de martisor patru persoane care au furat mai multe masini.

Bobina Constantin, din comuna Scoarta- Gorj, Dorinel Stancu, din comuna Farcasesti-Gorj, Marian Poteleanu, din comuna Obirsia – Olt, si Danie Ica, din Craiova, sint acuzati ca au furat trei autoturisme din Craiova si din Motru.

O Dacia Nova care a fost furata din Craiova a fost gasita abandonata in Motru- Gorj, dar acesta nu este singurul autoturism furat de cei patru barbati. Ei obisnuiau sa se plimbe cu masinile altora, pentru ca au mai furat din Motru o Dacia 1310 si un Cielo, cel din urma autoturism abandonindu-l in Craiova.

Cei patru au fost prezentati marti Parchetului, cu propuneri de arestare preventiva, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS