16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalLili si Dili, amor de-o juma' de mandat

Lili si Dili, amor de-o juma’ de mandat

Dili si Lili. Cu doi ani in urma, puteai sa bagi mina-n foc ca vor imbatrini iubindu-se la gura sobei. Politica insa i-a imperecheat si tot ea se pare ca a avut puterea sa-i desparta. Mai intii, a inceput sa umble vorba ca revolutionarul este indragostit nu atit de subprefecta, cit de functia ei, dupa care el alergase cu limba scoasa in iarna lui 2000. Iar daca pe el nu l-a ajutat portretul moral sa devina al doilea om al judetului, Dili s-a dat peste cap s-o unga pe Lili in locul sau. Dupa ce PSD-ul a uns-o, Dili si Lili si-au declarat iubire pina la moarte, au facut-o lata la restaurantul Flora si au trait fericiti pina cind au inceput sa faca fite. Acum, fiecare are povestea lui de adio. Printre versiuni, circula si una care-l asaza pe Dili in galeria barbatilor gelosi si agresivi. Se spune ca in ultima vreme, obisnuia s-o altoiasca pe doamna subprefect ca nu-i mai raspundea la comenzi politice. Divortul a fost iminent, dar Lili parca n-ar vrea sa-l alunge pe Dili definitiv din suflet. Promite ca-l va sustine in campania electorala, iar de partaj nici sa n-auda. Oricum, i-a lasat la plecare citeva borcane cu muraturi si niste cirnati de porc.

Subprefecta judetului Dolj, Elena Serbanoiu, a recunoscut marti seara, in emisiunea TOP SECRET de la 3TV, ca s-a despartit de sotul sau, Dili Serbanoiu. Casatoriti in urma cu doi ani, cei doi colegi de partid – zisi Lili si Dili – devenisera si colegi de apartament. In ultimul timp, chiar daca el musca din muraturile si cirnatii preparati de subprefecta, cei doi nu se prea mai inghiteau. Divortul sotilor Serbanoiu a fost finalizat la Judecatoria Craiova in ianuarie, dar ei au ramas colegi de apartament pina in februarie. Dupa separare, subprefecta s-a mutat impreuna cu fiul ei, Claudius (devenit celebru dupa dictonul „sa moara ma-ta, napirca!“, adresat asta-vara unei ziariste de la un cotidian central). Elena Serbanoiu spune ca mariajul a fost ditrus din cauza lipsei de comunicare si de timp, functia de reprezentant al guvernului in teritoriu fiind extrem de solicitanta.

„Noi nu prea ne intilneam, pentru ca functia de subprefect imi ocupa tot timpul. El nu face nimic si are timp berechet, din cauza asta ne-am despartit“, spune Elena Serbanoiu. Ea a negat astfel o mai veche opinie a sotului, difuzata in direct de Radio Sud. Atunci, consilierul spunea ca, daca PSD Dolj va trebui sa aleaga intre Dili si Lili pentru un mandat de senator, cu siguranta ca in parlament se va duce barbatul, pentru ca el este „cocosul familiei“.

Lili da vina pe zodie

Casatoria celor doi politicieni a inceput sa se clatine inca din luna noiembrie a anului trecut, cind, de comun acord, au luat decizia sa se desparta intr-un viitor foarte apropiat. La originea rupturii se pare ca nu au stat nici divergente politice, nici conflicte de tip casnic, ci zodia consilierului Serbanoiu. „Nu am avut dispute violente, iar daca am fi avut, stiam cum sa le rezolv. Oricum, el este Varsator si cei nascuti in aceasta zodie sint mai agitati“, spune subprefecta de Dolj.

„I-am lasat muraturi, zacusca si cirnati“

Separarea efectiva a celor doi politicieni a avut loc pe 7 februarie, cind Elena Serbanoiu a plecat din casa consilierului judetean, mutindu-se la fiul ei. Subprefecta s-a ingrijit ca, in lipsa ei, Dili sa nu moara de foame. „I-am lasat lui muraturile asortate, castraveciorii murati, gogonelele, cirnatii, lebarul, toba si tot ce pusesem in toamna la borcan. Oricum, pentru el le facusem, ca eu nu le maninc“, spune Elena Serbanoiu, aducindu-si aminte de zilele toride de vara, cind statea in fata aragazului ca sa pregateasca muraturile pentru sotul ei.

Ea cu numele, el cu masina

Procesul dintre Elena si Constantin Serbanoiu s-a terminat destul de repede, pentru ca nici unul nu a avut pretentii de la fostul partener de viata. Singurul lucru solicitat de subprefecta a fost pastrarea numelui „Serbanoiu“, iar Dili a fost imediat de acord. „Nu aveam ce sa impartim, pentru ca erau bunurile lui. Audi A6 pe care il conduce este luat pe firma lui, casa in care am locuit este a lui si oricum nu as fi avut pretentii materiale. I-am cerut numai sa ma lase sa-mi pastrez numele si a fost de acord“, spune subprefecta de Dolj.

Elena Serbanoiu sustine, de asemnea, ca-l va sprijini pe fostul sau sot in campania electorala, insa Dili pare sa conteze pe ajutorul colegei de partid: „Il voi sprijini in campania electorala, pentru ca este facut sa devina om politic, doar ca s-a trezit cam tirziu. E adevarat insa ca, pe 12 februarie, l-am sunat sa-i spun «La multi ani» de ziua lui, iar el nu mi-a raspuns, desi a vazut ca e numarul meu de telefon“, spune subprefecta cu regret.

No comment, no sex

Consilierul judetean Constantin Serbanoiu a refuzat sa comenteze relatia sa de dragoste cu subprefecta Elena Serbanoiu, spunind ca asta nu intereseaza pe nimeni: „Este treaba ei ce v-a spus. Este viata mea personala si nu vreau sa o pun pe taraba. Noi eram despartiti de un an, dar nu vreau sa comentez asta“, spune Dili. De cealalta parte, subprefecta sustine ca nu-si va mai cauta vreodata barbat: „N-am de gind sa imi caut un nou partener. La drept vorbind, nu mi-am cautat niciodata: m-am casatorit de doua ori din pura intimplare.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS