5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn angajat al CONPET fura gazolina in timpul serviciului

Un angajat al CONPET fura gazolina in timpul serviciului

Patrula de jandarmi de la conductele petroliere de pe raza comunei Turburea a surprins duminica noapte un hot de gazolina la Schela Petroliera Turburea. Acesta incerca sa scoata peste gardul imprejmuitor al unitatii mai multe bidoane cu gazolina, pe care urma sa le incarce intr-o masina parcata in apropiere.

Jandarmii care l-au descoperit l-au somat, dar hotul s-a intors in incinta unitatii, luind-o la fuga printre cladiri si instalatiile tehnologice. Acesta a reusit sa scape de jandarmi, sarind gardul in exterior.

Echipele de politie de la posturile din Turburea si Tirgu Carbunesti au fost alertate, iar in prezenta reprezentantului CONPET a fost perchizitionat autoturismul Dacia 1310 cu numarul de inmatriculare GJ-99-LAC, pe care hotul il abandonase linga gardul unitatii.

Sute de litri de gazolina intr-un portbagaj

In graba de a scapa de jandarmi, hotul si-a lasat masina cu cheile in contact. Politistii au gasit in portbagaj 16 bidoane care contineau 330 de litri de gazolina. Dupa cercetarile efectuate, s-a constat ca masina apartinea unui angajat al CONPET. G.L. are 35 de ani si este din localitatea Saulesti – Gorj. In noaptea respectiva, el era de serviciu si a fost vazut la locul de munca de citiva colegi, cu putin timp inainte de a fi descoperit de jandarmi, in timp ce fura gazolina.

Angajatului CONPET i s-a intocmit dosar penal, urmind sa i se stabileasca intreaga activitate infractionala. Masina si bidoanele au fost predate Postului de politie Tirgu Carbunesti pentru analize in vederea stabilirii cu exactitate a produsului petrolier furat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS