16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn student s-a sinucis electrocutindu-se

Un student s-a sinucis electrocutindu-se

Un student al Universitatii „Constantin Brancusi“ din Tirgu Jiu s-a sinucis luni seara, dupa ce si-a infasurat in jurul corpului mai multe sirme pe care le-a introdus intr-o priza. Marian Patru, de 21 de ani, din Vulturesti – Olt, student in anul II la Facultatea de Stiinte Economice, Sectia Turism, a fost gasit in camera lui din caminul Grupului Scolar „Ion Mincu“. Dupa ce a venit din oras, Marian s-a inchis in camera, a luat mai multe sirme pe care si le-a infasurat cu atentie in jurul trupului, le-a introdus in priza de linga pat si a murit electrocutat. Colegii care au gasit corpul neinsufletit al lui Marian au anuntat politia, care a inceput imediat cercetarile. In camera a fost gasit un bilet in care tinarul isi cere scuze fata de prieteni si parinti pentru gestul sau.

Un student model

Din spusele colegilor si ale profesorilor, Marian era nemultumit ca luase doua note de opt, care i-ar fi putut afecta media pentru obtinerea bursei de merit. El era in sesiune si locuia singur in camera din camin. Avea un comportament straniu de citeva zile, reprosindu-si cele doua note mai mici pe care le luase la doua examene. Cornelia Tomescu, asistent universitar la Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii „Constantin Brancusi“, a spus ca Marian Patru a fost singurul student care i-a atras atentia, caracterizindu-l drept un model pentru colegii sai. Acesta invata foarte bine, asistenta acordindu-i un zece pentru ultimul referat prezentat.

Cornelia Tomescu a ramas surprinsa de reactia studentului, care i-a solicitat micsorarea notei, din cauza ca el nu a considerat referatul atit de bun. Marian Patru, care mai are un frate student la Facultatea de Drept, tot la Universitatea „Constantin Brancusi“, terminase anul I cu nota 10, beneficiind de bursa de merit. Din cauza notelor de 8 luate, el risca sa isi piarda banii. In urma cu trei saptamini, Alin Cismasu, un alt student din cadrul Universitatii „Constantin Brancusi“, s-a sinucis intr-o camera din hotelul Gorj, motivul fiind despartirea de iubita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS