17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSex cu amantul, intrerupt de lovituri de cutit

Sex cu amantul, intrerupt de lovituri de cutit

Marius Lungan, de 25 de ani, si Nicolae Vladutu, de 29 de ani, ambii din comuna doljeana Melinesti, erau prieteni inca din copilarie. In seara de miercuri, Lungan l-a vizitat la stina pe Vladutu cu o sticla de tarie, sa se cinsteasca impreuna. Pe la miezul noptii, Lungan a zis ca pleaca acasa. Insa Vladutu auzise niste zvonuri cum ca prietenul lui s-ar tine cu nevasta-sa de fiecare data cind el se afla la stina. Asa ca, tiptil, a pornit dupa citeva minute pe urmele carutei acestuia. Urme care duceau in sat la… Vladutu acasa, unde nevestica lui, Mariana, de 24 de ani, tocmai il intimpinase calduros pe Lungan.

Prieten-prieten, dar pina la nevasta…

Orbit de gelozie, ciobanul si-a scos cutitul de la briu si l-a injunghiat pe Lungan in stomac, i-a taiat haturile si cauciucurile de la caruta, apoi si-a luat si sotia la intrebari. Tot cu cutitul. Tinara a scapat ceva mai ieftin, doar cu citeva taieturi pe fese. Insa „amantul“, cu burta taiata, a fost la un pas de moarte. Spre dimineata, a fost gasit de politistii din comuna, zacind fara cunostinta in caruta, la citeva sute de metri de locuinta lui Vladutu. Transportat imediat la Spitalul de Urgenta din Craiova, a fost supus unei interventii chirurgicale, starea lui fiind deocamdata incerta.

Victima, Marius Lungan, are o varianta diferita a povestii: „Prietenul meu mi-a zis sa trec pe la nevasta-sa si sa-i spun ca nu vine in noaptea aia acasa. Nu stiu ce l-a apucat, ca a venit dupa mine si m-a injunghiat, apoi a taiat-o si pe Mariana“.

Cercetat pentru tentativa de omor, Nicolae Vladutu a fost retinut de politie, riscind sa petreaca intre cinci si zece ani la inchisoare pentru fapta sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS