Acasă Local Un magazin din Caracal oferea bonuri de garantie pe foi de caiet

Un magazin din Caracal oferea bonuri de garantie pe foi de caiet

Inspectorii OJPC Olt au descoperit, in urma unui control efectuat luni, 6 ianuarie, ca magazinul mixt EPSIOLON SRL din Caracal elibera un simplu bon in cazul produselor electronice, electrocasnice sau de alta natura, care necesitau eliberarea unui certificat de garantie. Acesta era scris de vinzator cu pixul pe o bucatica de hirtie rupta dintr-un caiet dictando.

Descoperirea a fost facuta chiar de inspectorul sef al OJPC Olt, Ion Carzon, care, auzind de tipul de garantie care se practica in respectivul magazin, a cumparat un ceas marca Giovani in valoare de 250.000 de lei si un radiocasetofon LTG 1003, in valoare de 550.000 de lei. Ca si ceilalti clienti, acesta a primit doua bonuri care asigurau o garantie de trei luni pentru produsele achizitionate. Conform acestora, nu erau insa in garantie geamul, cheita si bratara ceasului si nici exteriorul casetofonului, ci numai mecanismele celor doua produse.

Patronul magazinului a fost invitat la sediul OJPC pentru a prezenta documentele de provenienta a produselor respective. In cazul in care nu va putea prezenta nici un act sau document cerut, toate produsele din magazin vor fi confiscate.

Exit mobile version