Acasă Local Serviciul de Ambulanta a inregistrat 70 de apeluri false

Serviciul de Ambulanta a inregistrat 70 de apeluri false

Noaptea dintre ani s-a dovedit a fi una dintre cele mai pline pentru ofiterii de serviciu din cadrul Inspectoratului de Politie, Grupului de Pompieri Militari „Matei Basarab“ si pentru cei ai Serviciului de Ambulanta Olt, responsabili cu centralizarea apelurilor telefonice. Centrala telefonica a Serviciului de Ambulanta din Slatina a inregistrat 70 de telefoane false, fapt care le-a creat probleme serioase cadrelor medicale.

„Dadeau telefon dupa telefon ca sa vada ce mai facem, ce mincam, ce bem… Ne spuneau ca noi muncim ca fraierii in timp ce ei petrec etc. Abia am facut fata apelurilor adevarate prin care ni se cerea ajutorul. Cei mai multi au sunat dupa telefoane mobile. Stim cine sint, dar nu putem face nimic“, a spus centralista de serviciu.

Nici politistii si nici pompierii nu au dus-o mai bine la acest capitol. Doar experienta ofiterilor de serviciu care au raspuns la telefoanele 955 sau 981 a facut ca masinile institutiilor sa nu fie puse pe drumuri inutil. Potrivit informatiilor acestora, numerele de la care au fost efectuate convorbiri in ultima noapte a anului 2002 la numerele de urgenta au fost imediat identificate. Cu toate ca persoanele care au telefonat dupa celulare ar putea fi retinute, acest lucru este putin probabil sa se intimple din cauza legislatiei nu foarte clare in acest sens.

Exit mobile version