21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrimarul din Cosoveni ameninta ca isi da demisia

Primarul din Cosoveni ameninta ca isi da demisia

Primarul din Cosoveni, Ilie Dumitru, a amenintat ieri, in cadrul comisiei consultative a judetului Dolj, ca isi da demisia daca in termen de trei zile Primaria Craiova nu ii comunica lista cu proprietarii pusi de municipalitate pe teritoriul comunei pe care o conduce. Reactia primarului a fost generata de faptul ca in prezent se desfasoara recensamintul general agricol, ceea ce produce destule incurcaturi din cauza teritoriilor pe care si le disputa cele doua localitati.

De altfel, tensiunile pe aceasta tema au explodat si in perioada recensamintului populatiei si locuintelor, desfasurat in primavara acestui an, cind recenzorii craioveni intrasera pe teritoriul comunei Cosoveni si au fost trimisi acasa.

„Asa nu se mai poate, domnule primar! Daca in trei zile nu se rezolva, aveti demisia mea, va promit“, a spus Dumitru catre Vasile Bulucea si prefectul Mondea, prezenti in sala.

Primarul mai reclama faptul ca, la ultimul control al Curtii de Conturi Dolj, i s-au imputat 34 de milioane de lei, banii fiind folositi in fapt pentru plata celor care se ocupasera de eliberarea titlurilor de proprietate, in proportie de 97%, cit si faptul ca diversele unitati industriale care sint situate pe teriotriul administrativ al comunei isi platesc taxele si impozitele catre Craiova. Vasile Bulucea a ramas fara nici o replica, in timp ce prefectul Mondea a cerut sa vada raportul Curtii de Conturi pentru a face modificarile de rigoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS